Nuri Ayduğan, Ak Parti aday adaylığı başvurusunu yaptı. 12 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olmak için geçtiğimiz hafta içerisinde İl Genel Meclis Başkanlığı görevinden istifa eden Nuri Ayduğan, dün aday adaylığını açıkladı.
 
         Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan ve partililerin katıldığı programda aday adaylığını açıklayan Ayduğan, “Çıkmış olduğum bu kutlu yolda Niğde’ye hizmet vermek için gayret göstereceğim” dedi.
 
        İki yıldır sürdürdüğü İl Genel Meclis Başkanlığı görevinin ardından Niğde’ye daha geniş ve kapsamlı hizmet yapmak istediğini dile getiren Ayduğan, “ Milletvekili halkıyla, teşkilatıyla, muhtarlarıyla barışık ve iç içe olmalıdır. Bu süreçte sayıları 40’a yakın kardeşimiz bizim gibi milletvekili olabilmek için aday adayı olmuşlardır. Hepsini tebrik ediyorum, bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
 
        Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise Türkiye’nin partisi olan Ak Parti’nin milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi. Ak Parti’nin girdiği ilk seçimlerde millet tarafından iş başına getirildiğini belirten Akdoğan, “Bundan sonra Ak Parti girdiği her seçimden başarıyla çıkmıştır” dedi.
 
           Niğde’de milletvekili adayı olabilmek için 40’a yakın başvuru olduğunu ifade eden Akdoğan, “ Bu da milletimizin Ak Parti’ye olan teveccühünün artığını göstermektedir” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim