Yerel  seçimler yaklaşırken, partiler bir yana  muhtar adayları da  hızlı bir yarış içerisinde.

 

Partilerden çok önce adaylıklarını açıklayan ve tanıtım için uğraşan muhtarlar var.

 

Niğde’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Aşağı Kayabaşı Mahallesinden muhtar adayı Fatih Yüksel  yoğun olarak çalışıyor.

 

Emekli bir devlet memuru olan Fatih Yüksel, Aşağı Kayabaşı mahallesini iyi tanıdığını, mahallenin sorunlarını bildiğini, sorunların çözümü konusunda  devlet tecrübesinden dolayı daha  kolay ve sistemli çalışacağını belirtiyor . 



Aşağı Kayabaşı Muhtar Adayı Fatih Yüksel,  muhtarlık bir meslek olmaktan öte, hizmet makamı olduğunu,  sevgi ve enerji gerektirdiğini, vizyon ve düzgün diksiyon gerektirdiğini belirtiyor.

 

Aşağı Kayabaşı Mahallesinde 46 yıldır oturduğunu belirten Fatih Yüksel, ; “ 1967 Niğde Aşağı Kayabaşı  mahallesi doğumluyum. Evli ve iki çocuk babası olup, lise mezunuyum,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden emekliyim.  46 yıldır yaşadığım mahallemin daha temiz, daha düzenli,  daha yaşanabilir bir mahalle için Muhtarlığa adayım. İş bitirici kimliğimle,  Mahallelimin oyu ile temsil etmeyi  düşünüyor ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.


 

Fatih Yüksel, muhtar olduğunda ilk aşamada yapacaklarını ise şöyle belirti ; Mahallelimiz nezih bir ortamda, çayını kahvesini içerek işlerini halledebileceği bir Muhtar Evi yaptırmaya çalışacağım. Sadece muhtarlık değil, mahallemizde bulunan sakinlerin her türlü sorunlarının çözümünde, devlet ile ilişkilerinde, kurumlarla yaptığı işlerde devlet tecrübemden dolayı yardımcı olacağım. Belediye başta olmak üzere, bütün kurumlarla düzenli diyaloglarım olacak, muhtaç kimseler, gençler ile birebir ilgileneceğim ve mahallemdeki metruk ve yıkık evlerin görüntüsünün kaldırılmasını sağlayacağım”dedi. 




MUHTARLIK TANITIM HABERLERİNİZ İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ :             0505 547 74 33  - [email protected]

Editör: TE Bilişim