Ülkücüler için  bugün  ( Cumartesi) günü önemliydi.  4 Nisan günü  aslında Türkler için önemli gün,  Türk’ün son yüzyıldaki Başbuğu’nun uçmağa vardığı günün 18.  yıl dönümüydü.

 

Başbuğ Alparslan Türkeş’in  aramızdan ayrılışının 18. Yıldönümünde Niğde ve ilçelerindeki MHP’lilerin bir çoğu  Dr. Devlet Bahçeli’nin de bulunduğu  Anıtmezar’daki programa katılmak için  Ankara’ya gitti. Ankara’ya  bazı MHP yöneticilerinin ve Milletvekilli  Aday Adaylarının yanında Ülkü Ocaklı yönetici ve gençlerde katıldı.

 

BOR İLÇESİNDE GELENEKSEL MEVLİD

 

Ülkücülerin diğer bölümü ise Bor İlçesinde Bağbuğ Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeni ile okutulan mevlid-i Şerife katıldı.  

 

Bor Paşa Camiinde  Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığınca okutulan Mevlid-i Şerife Bor ve Niğde Parti yöneticileri, MHP’den bazı milletvekili Aday Adayları ve vatandaşlar  katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı mevlid-i Şerif ardından  dualar edildi .  Mevlid programının ardından parti binasına geçildi.

 

KAMU-SEN ANKARA’DA MİTİNG YAPTI

 

Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) öncülüğünde 12 ek zam talebini dile getirmek için birçok sendikanın destek verdiği “Ek Zammımı Unutma, İş Güvenceme Dokunma” mitingi düzenlendi.
Kolej Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge  Niğde ile birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 50 bin kişi katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Atila Kaya, Zühal Topcu, Mevlüt Karakaya ve MHP
Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da mitinge katılarak destek verdi.


Kamu-Sen’in  mitingine Niğde ve Bor İlçesinden de yoğun katılım oldu.

 

Editör: TE Bilişim