Anadolu Partisi Niğde İl Başkanı Oğuz Özel, “ 1 Kasım Seçimlerinde Anadolu Partisi olarak Niğde’de Vatan Partisi’ni destekleyeceğiz.” dedi. 

Anadolu Partisi Niğde İl Başkanı Oğuz Özel yaptığı açıklamada; Vatan Partisi meclis dışında olduğu halde Kuvayı Milliye ruhuyla çalışan, mücadelelerini büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdüren bir parti. Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, Ermeni soykırımı yalanıyla ilgili olarak, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde görülen davayı kazandı. Yüz yıllık yalanı bitirdi. Göğsümüzü kabarttı. Türk Milleti olarak çok mutlu olduk.  Kendilerine bu başarılı ve Türkiye’ye örnek olacak başarısı nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Vatan Partisi bunların yanında “Açılım” politikasıyla bölünmek istenen vatanımızın bütünlüğü için büyük çaba sarf ediyor.  Ülkemizin yaşadığı ekonomik krizle ilgili gerçekçi çözümleri halkımızla paylaşıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin(TSK)   bölücü terör örgütüne karşı yürüttüğü mücadeleyi açıkça ve sonuna kadar destekliyor.  Vatan Partisi’nin bu mücadelesi bizlere gelecek için umut ve güven veriyor.

Bütün bu sebeplerden dolayı, Anadolu Partisi Niğde İl Başkanlığı olarak tüm seçmenlerimizi, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği için 1 Kasım günü yapılacak seçimlerde Vatan Partisi’ne oy vermeye çağırıyorum.

Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım ise yaptığı açıklamada;Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümünde Vatan Partisine yapılan bu destek açıklamasından dolayı Anadolu Partisi Niğde İl Başkanı Sayın Oğuz Özel’e çok teşekkür ediyorum. Bu destek açıklaması çok çok önemli. Bizlere büyük moral verdi. Bu meclisin çözüm üretemediğini, Türkiye’nin sorunlarını çözemeyeceğini ve tek alternatifin Vatan Partisi olduğunu öngören bu açıklamanın tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum.  AİHM’nde kazandığımız Türkiye’mizin birliği ve bağımsızlığı için çok önemli olan büyük zaferi vatanımızın bütünlüğü için savaşan kahraman Mehmetçiğimize ve polisimize armağan ediyoruz"dedi. 


Editör: TE Bilişim