Altunhisar’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında İmam-Hatip Lisesi açılması planlanıyor.

Haber: Ali AKBAŞ

İlk yılında  İmam Hatip ortaokulunda hizmet verecek olan İmam Hatip Lisesi daha sonraki eğitim-öğretim yılında müstakil binası ve yurt imkanı ile hizmet verecek.


Açıklama yapan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Atlı “Binlerce Devlet Adamı yetiştiren İmam Hatip Liseleri 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren İlçemizde’de açılıyor. 8 yıllık eğitim üzerine 4 yıl süreli akademik ve dini eğitim veren, hem mesleğe hem yüksek öğretime öğrenci hazırlayan İmam Hatip Liselerimizden mezun olan öğrencilerimiz katsayı engeline takılmadan yüksek öğretime geçebilecekleri gibi, yapılan sınavlardan başarılı olmaları ile diyanet teşkilatında görev alabileceklerdir.Ayrıca gerekli şartları taşımaları şartıyla polis meslek yüksek okullarına kayıt yaptırabileceklerdir. İlçemize Hayırlı olsun” dedi.


İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu tanıtım projesi kapsamında oluşturulan ekip ile velileri ve öğrencileri ziyaret eden Okul Müdürü Hüseyin Atlı ; her Cuma bir camide cuma namazlarında hutbe vererek  İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi hakkında halkı bilgilendiriyor.



Editör: TE Bilişim