Alperen Ocakları Niğde İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda kermesi açtı.
 
Niğde Emniyet Müdürlüğü karşısında, Kelebek Mobilya’nın bulunduğu eski yerde açılan kermeste konuşan Alperen Ocakları Niğde İl Başkanı Orhan Korkmaz ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına açılan gıda kermesine tüm hayırsever Niğdelileri davet etti.
 
       Kermesin açılışında bir konuşma yapan Alperen Ocakları Niğde İl Başkanı Orhan Korkmaz; bugün başlayan kermesin 24 Mart  Perşembe günü son bulacağını belirterek; “21. Yüzyılın  Alperenleri olarak zalime korku, mazluma umut olma sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışarak ‘Bir elde sen uzat’ adı altında kermesimizi açmış bulunmaktayız” dedi.
 
 
    ‘Bir elde sen uzat’ sloganı ile açılan kermese Niğdelileri davet eden Korkmaz “Bugün başlayan 24 Mart 2011 tarihinde son bulacak olan kermesimize ‘Bir elde sen uzat’ diyerek vatandaşlarımızın teşriflerini bekliyoruz. Bizler hayır yapan ve hayır yapmada yarışan bir milletin torunlarıyız. İyilikte, doğrulukta güneş olan her şeyde öncü olan Alperen Ocakları’nın diğer kurum ve kardeşlerimize öncülük olması dilek ve temennisi taşıyoruz” diye konuştu. Kermesin açılışına BBP İl Başkanı Bünyamin Karataş, Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Nuri Ayduğan ve çok sayıda Niğdeli katıldı.
 


Editör: TE Bilişim