Niğde Alperen Ocakları İl Binası’nın açılışı yapıldı, aynı gün gece ise “Diriliş Geceleri, Dünden Bugüne Alperenler” adlı sine-tiyatro gösterimi yapıldı.


Bor caddesi Derbent mevkii inanç Apartmanında faaliyet gösterecek olan Alperen Ocakları İl Binasının açılışına, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Meclis Başkanı İdris Bayram, BBP İl Başkanı Bünyamin Karataş, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yaşar Ataç, BBP Partilileri ve Alperen Ocakları üyeleri katıldı.

Yapılan duanın ardından Alperen Ocakları İl binasının açılışı gerçekleştirilirken, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür; ‘’Gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı yaşamaları bakımından teşkilatlarımıza büyük görevler düştüğünün farkındayız. Üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz‘’ dedi.

“Diriliş Geceleri, Dünden Bugüne Alperenler” sine-tiyatrosu beğeni topladı.

Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından 'Diriliş Geceleri, Dünden Bugüne Alperenler' Adlı Sine Tiyatro Gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Alperen ocakları Niğde İl Başkanlığı tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen program, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden program, semazen ekibinin semah gösterisi ve Diriliş geceleri sine-tiyatro’ gösterimi sunumu yapıldı.

Kültür merkezinde düzenlenen  ‘Dünden bugüne Alperenler, Diriliş geceleri sine-tiyatro gösterimine Alperen ocakları genel başkanı  Abdullah Gürgün, BBP İl Başkanı Bünyamin Karataş ve davetliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Yapan Alperen ocakları İl Başkanı Orhan Korkmaz şunları kaydetti; ’Yalnızca tüketen ve yalnızca seçmen bir gençlik değil,üretken ve sorgulayan,her şeyi peşinen  kabul etmek yerine araştıran,tecessüs  sahibi ve  Tabi olan değil  ikna olan , maruz kalan değil tercih eden ,yerle bir eden değil tenkit eden bir gençlik istiyoruz’.

Alperen ocakları genel başkanı Abdullah Gürgün ise konuşmasında; yapılan televizyon dizileri ve programlarıyla Milletimizin elinden milli ve manevi değerleri alınmaya çalışılıyor. Bizlerde hakikatleri milletimize anlatabilmek adına bu tür organizasyonları il il dolaşarak gerçekleştiriyoruz. Anadolu’yu karış karış gezerek yapılmak istenen dejenerasyona karşı dimdik ayakta durarak, aziz milletimizle doğru olan gerçekleri paylaşacağız’’ dedi.

 Haber Foto : Yusuf GÖKDEMİR-Borhaber.net/Niğde
Editör: TE Bilişim