7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından seçilen 25. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu mazbatasını aldı. 


Niğde'den TBMM'ye girmeye hak kazanan AK Parti Milletvekili Erdoğan ...Özegen ile MHP Milletvekili Vedat Bayram’ın ardından Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’da Niğde Adliyesine giderek Niğde Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ağır’dan mazbatasını aldı. Kavaklıoğlu, mazbata almaya Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, belde belediye başkanları ve partililerle geldi.


Mazbatasını aldıktan sonra Kavaklıoğlu, Niğde Öğretmenevinde kokteyl düzenledi. Kokteylde konuşan Kavaklıoğlu: “Allah nasip etti bir dönem milletvekilliği yaptım bu benim için çok büyük bir şerefti. Milletvekili o6lmak Türkiye’yi temsil etmek, Niğde’yi temsil etmek benim için çok büyük bir şerefti. Allah şimdi ikinci dönemi de nasip etti. Buda bana büyük bir şeref bu şerefi sonuna kadar taşıyacağım. Memleketimle her zaman iftihar ediyorum. Her zaman benim arkamda durmuşlardır onların desteğini her zaman arkamda hissetmişimdir. Teşkilatlarımızda her zaman arkamda olmuştur. Bu seçimde olağan üstü bir gayret ortaya koydular. Neticede 2 milletvekili çıkartılar. Hedefimiz 3’tü ama nasip olmadı diğer sefere inşallah. Ortaya kimsenin beklemediği değişik bir tablo çıktı, ama her şeyde bir hayır var. İnşallah bu işin sonu da hayır olacak. Kimsenin ümitsizliğe kapılmasını istemiyoruz. Biz parti olarak birinci parti çıktık. Ve en yakın partiyle aramızdaki oy yüzde 16’tıdan fazladır. Çok büyük bir oy aralığı aldık. Çok büyük oylara hedeflendiğimiz için biraz bize buruk geldi. Biz deli bir oy aldık büyük başarı elde ettik. Şu anki duruda da koalisyon hesaplansa da ak Partisiz bir hükümet düşünülemiyor. Bir hükümet kurulacak bunların çalışmaları yapılıyor. Seçim çalışmalarımızın değerlendirilmesi istişaresi yapılıyor. Yüzde 41 gibi bir oy almış birinci partiden başarısız gibi davranması dışarıdan başarısız gibi algı oluşması çok hoş bir şey değildir. Kesinlikle biz bu seçimde başarılı olduk” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim