AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, haftasonu ziyaretleri kapsamında Niğde’nin en uzak köyü olan Obruk’a bir ziyaret gerçekleştirdi. İnceleme gezisi şeklinde gerçekleşen Obruk ziyaretinde vatandaşların Kavaklıoğlu’na gösterdikleri yoğun ilgi gözden kaçmazken vekilin köy programı vatandaşlarla buluşması ve sorunlarla ilgili gerçekleştirdiği görüşmelerle devam etti. 

 

Obruk Köyü muhtarı Halil Altun’un da iştirak ettiği program köy konağında ihtiyar heyeti ile gerçekleşen toplantıyla başladı. Burada vekile köyün kadastro planı konusunda bazı sorunlar aktarılırken Kavaklıoğlu da meselenin çözümü için devreye gireceklerini ifade etti. Ardından da köy içinde geziler gerçekleştirdiler. Kavaklıoğlu kendisine iletilen su sorunu ve bazı yerleşim meseleleriyle ilgili yerinde incelemelerde bulunarak çözüm konusunda köylüleri dinledi.

 

Obruk’un sorunları çözülecek

Köy kahvesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Kavaklıoğlu, köylülerin kendisine ilettiği yol talepleriyle ilgili de yerinde incelemelerde bulundu. Obruk ziyareti sonrası yaptığı açıklamada Kavaklıoğlu, Obruk’un mesafe olarak en uzakta olmasının hizmet konusunda aksaklığa sebebiyet vermeyeceğini ifade ederek Obruk’un hizmet konusunda kendilerine oldukça yakın olduğunu belirtti. Obruk’un sağlık ve yol sorunlarına ilişkin kısa zamanda ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kavaklıoğlu, köyün ihtiyaçlarını öncelik kabul ettiklerini söyledi. Ziyaret sonrasında ise Obruklular Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na köylerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ettiler ve bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Editör: TE Bilişim