Mhp Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Alınak ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte huzurevine ziyarette bulundular.
 
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Hasan Hüseyin Alınak beraberinde Kadın Kolları Başkanı Sibel Konuş, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Koçaklı  ve Kadın Kolları  üyeleri ile birlikte Anneler gününde Bor Ahmet Kuddusi Huzurevini ziyaret ettiler.
 
Anneler günü dolayısı ile yapılan ziyarette Huzurevinde bulunan bayanların anneler gününü kutlayan Hüseyin Alınak onların halini ve hatırı sordu, sohbet etti. Ziyaret sırasında annelere çiçek hediye edildi.
 
Hasan Hüseyin Alınak ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ;  Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif etmek gerekirse bunun karşılığı "ANNE" dir. Türk kültüründe Analar  baş tacı yapılmış, İslam ahlakında ise cennet anaların ayağı altına serilmiş ve Peygamber efendimiz (SAV) “Annesinin gönlünü kıran büyük günah işlemiş olur” hadisi şerifi ile analarımızın kıymetini bizlere en güzel ifade ile anlatmıştır.  Bu denli yüceltilmiş olan analarımızı her daim anmak hatırlamak, hayır dualarını almak biz evlatların aldığı her nefeste boynunun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle bütün anaların önünde saygı ve hürmetle eğilerek ellerinden öpüyor ve anneler gününü kutluyorum.” dedi.
 
Alınak ve beraberindeki heyet Bor Toki Pazaryerinde pazar esnafını ziyaret etti. Burada esnaflarla sohbet eden Alınak “ MHP Adayları olarak sık sık esnafımızı, köy ve kasabaları geziyoruz.  Görüşmelerimizde en büyük sorunlarının başında sosyal ve ekonomik sıkıntılar olduğunu gördük. AKP’nin uyguladığı yanlış ekonomi politikalarını kaldırıp yerine uygulayacağımız ‘Üreten ekonomi’ modeliyle her yıl 700 bin insanımıza iş imkanı sunacağız’ şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim