MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Alınak, Türk Devleti’nin bekasının MHP ile doğru orantılı olduğunu söyledi.
 
       1955 Bor doğumlu olan, Bor’da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapan Alınak, siyasi hayatını 38 yıldır MHP çatısı altında sürdürüyor.
 
        12 Haziran tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri’nde MHP’den aday adayı olan Alınak, Ülkücü olarak başladığı siyasi hayatını ülkücü olarak devam ettirmenin kararı ve azminde olduğunu söyledi.
 
        Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin bekasının MHP ile doğru orantılı olduğunu söyleyen Alınak, “ MHP güçlü ise Türk Milleti’nin ve devletinin de bekası tehlikelerden uzaktır. Bunu gayet iyi bildiğim için MHP’den siyaset yapmaya devam ediyorum”dedi. Bin yıldır bu coğrafyada yaşayan Türk Milleti’nin dönem dönem tehditlerle karşı karşıya kaldığını çok büyük badireler atlattığını dile getiren Alınak,“Yüz yıl önce bu coğrafyadan bizi sürmek isteyenler, yine Türk Milleti’ni yurdundan silmek, yok etmek istiyorlar. Bugünkü yapılan çalışmalardan görüyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’ndan Türk Milleti’ni silmeye çalışıyorlar. Maalesef coğrafyamızı 36 etnik gruba ayırarak 36 parçaya bölmek isteyen, resmi dilimizin yanına başka diller koymak isteyen siyasi bir iktidar var. Bunlara ‘Dur’ diyebilecek tek siyasi parti MHP olduğu için MHP çatısı altında siyaset yapmayı tercih ediyorum” dedi.
            
TÜRK MİLLETİ’Nİ KÜRESEL SERMAYELERE
PEŞKEŞ ÇEKMEK İSTİYORLAR
       
 
       Ülkücü bir dünya görüşünü benimseyen kimsenin MHP’den başka bir partide siyaset yapmasının mümkün olmadığını dile getiren Alınak, Türk Milleti’ni global, küresel sermayelere peşkeş çekmek isteyen güçler olduğunu söyledi.
 
         Bugün dünyada küresel ve milli güçler arasında geçen bir mücadele yaşandığını söyleyen Alınak, “ Türk Milleti’ni küresel güçlere peşkeş çekmemek, köle etmemek için MHP siyasetine devam edecek. Emperyalizme karşı ömrümüz yettiği müddetçe MHP çatısı altında mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim