MHP Niğde Milletvekili adayı Hüseyin Alınak, 9 yıllık Akp döneminde köylünün kaderine terk edildiğini Bor’daki köylerin adeta boşaldığını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı H. Hüseyin Alınak seçim çalışmalarına Bor İlçemizin köylerini ve kasabalarını ziyaret ederek devam ediyor.
Bor İlçemiz  Gayret, Balcı, Kayı köyleri  ile Çukurkuyu ve Kızılca kasabalarını ziyaret eden MHP Adayları Gayret Köyünde yemekte köylülerle buluştu ve köylülerin sorunlarını dinledi.
Köylerde Milliyetçi Hareket Partisine büyük bir ilginin olduğunu belirten Alınak ; ‘ Bölgemizdeki köylerimizin hemen hemen tamamını ziyaret ettik. Köylü hemşerilerimizle görüştüğümüzde içinde bulundukları zor durumu anlatıyorlar.  Akp hükümetinin 9 yıldır adeta köylülerimizi unutmuş kaderine terk etmiş, çiftçi ekim yapabilmek için traktörüne mazot koyamıyor, mazotu bulsa gübre kullanamıyor. Borçlanarak ufak tefek bir şeyler eken köylümüz mahsulü kaldırdığında bu sefer mahsülü para etmiyor. Mazotu köylüye kat kat vergileyerek,  3 bin liranın üzerinde satan Akp hükümeti yat sahiplerine, gemicikleri olanlara ise mazottan vergi almıyor yaklaşık 1 buçuk liraya satıyor. Bunlar bilinçli olarak yapılıyor. Köylü üretemez duruma getirilmiş, evinin bahçesindeki tavukları bile kuş gribi tezgahına kurban vermiş,  yumurtayı şehirden alır olmuş.  Köylümüz unutulmuş kaderine terk edilmiş, büyük şehirlere göç etmek zorunda bırakılmış’ dedi.
MHP Adayı Hüseyin Alınak, sadaka toplumu oluşturan, insan onuruna yakışmayacak görüntülerin oluşmasına neden olunulan bir dönemin 12 Haziran 2011’de sona ereceğini vurguladı.
« MHP İktidarında insanımız hak ettiği noktaya gelecek »
Alınak konuşmasının devamında ; Halkımız AKP iktidarının 9 yıldır yaptığı gibi bir kaç torba kömüre, bir kaç gıda paketine muhtaç bırakılmayacak. İşsizlik, üretememek insanlarımızın kaderi olmaktan çıkarılacak. İnsanlığa yakışır politikalar güdülecek. Çiftçi, işçi, esnaf, köylü, öğrenci, memur ve öğretmenlerimizin yaşam standardının yükselmesi için ekonomik tedbirler bir bir hayata geçirilecek. Türkiye , MHP ile hak ettiği noktaya taşınacak’ diye konuştu.
Seçim çalışmalarını gün boyu sürdüren MHP Adayları akşamları Bor İlçe Merkezinde seçim bürosunda bir araya geliyor. Zaman zaman partililerin evlerinden gönderilen pasta ve börekler ile gece geç saate kadar seçim bürosunda çalışmaları değerlendiren partililere çevre esnafı da zaman zaman desteklerini esirgemiyor. Bor’da bir esnaf süpriz yaparak üç hilallı pasta gönderdi ve misafirleri ikram edildi.
Salı Günü Bor’da miting var
Seçim çalışmaları ve kendilerine gösterilen ilgiden hayli memnun olan MHP yönetimi seçimin son haftası içinde Bor İlçemizin Pazarı olan Salı günü Bahçeli Kahve önünde  saat : 13 :30’da bir miting düzenleyecek ve MHP Adaylarının halka hitap edeceği mitinge,  bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.
Editör: TE Bilişim