MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, 12 Haziran seçimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede “AKP Türkiye’yi uçuruma doğru götürürken, onlardan hesap soracak olan güç Milliyetçi Hareket’tir. 9 yılda Niğde’ye verdikleri zararları bir bir açıklayarak ipliklerini pazara çıkaracağım” dedi.
 
12 Haziran Genel Seçimlerine 9 gün kala siyasi atmosfer ısınmaya, adayların açıklamaları sertleşmeye devam ediyor. MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, dün seçim çalışmalarını Merkez’deki Hastaneler ve Konaklı Kasabası’nda devam ederek seçmenle buluştu.
 
Vatandaşla sohbet eden MHP’li Bekil, son yıllarda Niğde’nin bütün ekonomik veriler acısından kan kaybettiğini ifade ederek, “Nereye el atsanız, Niğde tutunmayacak durumda. Sanayisi bitmiş, çiftçisi tarım yapamıyor, köylüsü ekonomik nedenlerden dolayı göç ediyor. Yeni icra daireleri açılıyor. Hal böyle olunca vatandaş ne yapacağını bilemiyor.Dokuz yıldır Niğde’ye verdikleri zararın ekonomik değeri neredeyse hesaplanamayacak düzeye geldi. “ dedi.
 
Bekil konuşmasının devamında “Niğdelinin psikolojisi AKP yüzünden bozuldu. Bunlara dur demek için elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah 13 Haziran sabahı bu sıkıntıları gidermek için elimden geleni yapacağım. Bunların Niğde’ye verdikleri zararı bir bir ifşa ederek, yerine kalıcı çözümler getireceğim. Halkımız bu tür anlayışlara karşı hak ettiği cevabı 12 Haziran sabahı sandıkta verecek. Bundan kuşkum yok! Yolsuzlukları, yalanları tarih olacağı gün, MHP iktidarının başladığı gündür. Ben burada seçmenlere bir kez daha sesleniyorum. AKP’ye karşı, bölünmez bir Türkiye ülküsüyle birleşmek için MHP çatısı altında birleşmeye çağırıyorum. Bugün Tayyip, milliyetçi kesilerek sizden oy çalmayı hedefliyor, ama çadır mahkemeleri kuran, Habur’da teröristi kahraman gibi karşılayan bunlardır. Terörle mücadelenin önünü kesen yine AKP iktidarına tokat atmak için herkesi MHP çatısına davet ediyorum” dedi.

 
Editör: TE Bilişim