Geçtiğimiz günlerde gazetelere patates sorunu konusunda bir açıklama yapan AKP Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen’e CHP İl Başkanı Ünal Baykan “ Akp İl Başkanı şaşırmış “ şeklinde  cevap vermişti. Baykan’ın açıklamasına İl Başkanı Ahmet Özmen “ CHP hakkında çeşitli iddialarda bulunmuş ve “Kifayetsiz Ana Muhalefet Sorunlardan Medet Umuyor” şeklinde sert bir açıklama yaptı.

 

AKP ve CHP Niğde İl Başkanları arasında karşılıklı iddialar içeren tartışma devam ediyor. Ahmet Özmen’in ikinci açıklamasından sonra CHP’li Baykan’da bu gün tekrar bir açıklama yaptı.

 

CHP İl Başkanı Ünal Baykan, AKP Niğde İl Başkanına direk sorular sordu.

 

Baykan açıklamasında ;  “ AKP İl Başkanının şaşkınlıkları maalesef devam ediyor.  Partisinin içindeki huzursuzlukları saptırmanın yolunu muhalefete hakaret ederek örtmeye çalışıyor.Siz önce Demokrasinin ve muhalefetin ne olduğunu öğrenin ki ona göre eleştiride bulunun.Ama sizin muhalefetin eleştirilerine tahammülünüz yok.Ya muhalefetin ne olduğunu bilmiyorsunuz yada dikensiz gül bahçesi arıyorsunuz.Bakın sayın Başkanım önceki demecinizde ÇKS kayıtlarına göre 600 bin ton olarak verdiğiniz değeri benim uyarımı dikkate alarak 801.300 ton olarak düzeltmenize yardımcı olmuşum ne mutlu bana. 

 

NİĞDE TARIMI BATAKTA, KÖYLÜ İCRALIK

 

Tarımda, ekonomide, iç politikada, dış politikada başarısızlıklarını örtbas etmenin yollarını arıyorsunuz.

 

Biz, size diyoruz ki; “Türkiye’yi bölüyorsunuz, teröristlerle PKK lideri Öcalan’la görüşmeyin” diyoruz, görüşüyorsunuz.

 

“Suriye konusunda yanlış yapıyorsunuz” diyoruz, dün can dostu olduğunuz Esad’la bugün papaz oldunuz, orada iç savaş çıkarıp, dış güçlerin çıkarlarına hizmet ediyorsunuz. Müslümanı, Müslümana kırdırıyorsunuz.

 

“Türkiye tarımı sorunlu, Niğde tarımı batakta” diyoruz. “Köylü icralık, tarihin en acı, en yoksul günlerini yaşıyor” diyoruz. Siz “oh oldu diyorsunuz, onlar bize oy verir” diyorsunuz.  Çiftçiyi suçluyorsunuz, köylüyü suçluyorsunuz. Ambarlarda köylünün ürünü çürüyor haberiniz var mı? diyoruz, gazel okuyorsunuz, mezarlıkta ıslık çalıyorsunuz.

 

“Esnaf battı, 15 TL ile 20 TL ile akşam iş yerini kapatıyor” diyoruz siz AKP’ liler  Hala suçlu arıyorsunuz.

 

BELEDİYENİZ ÇALIŞMIYOR… 

  

Belediyeniz çalışmıyor imar planını başaramadınız, plan var mı yok mu sorularına yanıt veremiyorsunuz.

 

 

Sayın Özmen sana soruyorum? AKP’nin İl Başkanısın, Niğde’nin Nazım imar planı var mı, yok mu ?

 

Sana soruyorum? PKK lideri Öcalan’la  pazarlık doğrumu, yanlış mı ?

 

CHP üyelerini, başka parti üyelerini, partinize Naylon üyeler yapıyorsunuz yapmayın bunu diyoruz, siz hala mezarlıkta ıslık çalıyorsunuz.

 

Sayın Başbakanın itirafı Niğde merkezde Belediye desteğiniz %23 e düştü. Bu Basında yer aldı ben söylemedim. Her hafta sahte anketler açıklıyorsunuz. Mahalli seçimlerde perişan olacaksınız.

 

12 yıldır Niğde halkına gazel okuyorsunuz. Çalışmıyorsunuz! Köylere gidecek, şehir merkezinde esnafın, işsizin yüzüne bakacak yüzünüz kalmadı. 

 

CHP OLARAK HER KÖYE GİDİYORUZ. SİZ GİDEMİYORSUNUZ

 

Biz CHP olarak sizi 25 köye davet ediyoruz. Gelin, köy meydanında açık oturum yapalım istediğiniz köyü seçin. Alay, Bağlama, inli, Gölcük, Hasaköy, Edikli, Orhanlı, Ağacaşar, Kiledere, Kula, Bozköy, Divarlı nereyi isterseniz. Gelemezsiniz, yüzünüz kalmadı.  AKP hükümetinin sonu geldi, kandırmaca dönemi bitti.

 

 Gölcükte vatandaşın tarlalarını yabancılar satın alıyor. Her şeyi sattınız, ülkenin satılmadık taşı toprağı kalmadı. Sayın Başkan çok çalışıyormuş zaman bulsa bana siyaset ve muhalefet dersi verecekmiş. Kendisinin kaç yıldır siyaset yaptığını bilmiyorum ama ben 20 yıldır fiilen siyasetin içindeyim ve siyasete parti üyeliğinden başlayarak İl ve ilçe yönetim kurulu üyeliği İlçe Başkanlığından sonra partim beni İl Başkanlığı görevine getirdi. hiçbirine Tepeden atanmadım hepsine seçimle geldim. Ben buralara siyasetin ve CHP nin mutfağından yetişerek  geldim. Sayın başkanım size önerim lütfen ayırabileceğiniz o zamanı  kendinizi yetiştirmek için kullanın sizin için daha yararlı olur kanısındayım.  “ dedi.

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ AÇIKLAMALAR İÇİN MANŞETLERE TIKLAYIN.

 

Ahmet Özmen’den CHP’ye SALVO…

 


*********


Baykan ;KP Niğde İl Başkanı Şaşırmış!





******

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN'DEN İLGİNÇ ÇIKIŞ... 



 

Editör: TE Bilişim