GÜRER HÜKUMET SORUN ÇÖZME BECERİSİNİ YİTİRDİ

 

Gürer’in bir ayağı halkın arasında

 

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer TBMM’deki yoğun çalışma temposuna rağmen her fırsatta seçim bölgesini ziyaret ediyor. Ömer Fethi Gürer, bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. 

 

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürer, halkın yaşadığı problemleri TBMM gündemine taşımaya devam edeceğini söyledi.

SORUNLAR MECLİSE TAŞINIYOR

Niğde merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, dinlediği sorunları, TBMM gündemine taşıyor. Türkiye’nin genel sorunlarının yanı sıra, Niğde’deki yerel sorunları da tespit ederek, bunları sözlü ve yazılı soru önergeleri ve kanun teklifi olarak ilgili bakanlıklara iletiyor. Ömer Fethi Gürer, her bir sorunu büyük bir titizlikle takip ediyor. 

GÜRER, NİĞDE’Yİ ADIM ADIM GEZİYOR

Milletvekili seçildiği 1 Kasım 2015 tarihi itibariyle halkın içinde olan Ömer Fethi Gürer, “Milletvekili olmadan önce da halkın arasındaydım. Her fırsatta Niğdeli hemşerilerimi ziyaret ediyorum. İlimizin en ücra köşesine giderek, halkımızla bir araya geliyorum. İl ve İlçe merkezlerinde esnaf ve sanatkarlarımızla, sanayicimizle, köy ve kasabalarda çiftçilerimizle ve vatandaşlarımızla birebir görüşüp, toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyorum. Onların sorunlarını birinci ağızdan dinliyor ve bunu ilgili bakanlıklara ulaştırıyorum. Sorunların çözümünün de takipçisi oluyorum” dedi. 

NİĞDE’NİN SORUNLARI ÇEVRE İLLERE GÖRE DAHA FAZLA

Türkiye genelinde, ekonomiden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan işsizlik, çevre ve ulaşıma kadar yüzlerce sorunu Mecliste gündeme getirdiğini ifade eden Ömer Fethi Gürer, “Yerele baktığımızda Niğde’nin sorunlarının çevre illere göre daha fazla olduğu görünüyor. Ne sanayide ne tarım ve hayvancılıkta Niğde ili, yeterli destek ve yatırımı alamıyor. Başlanan yatırımlarda süresi içinde tamamlanamıyor” diye konuştu. 

 

 

AKP, TÜRKİYE’Yİ SORUNLAR YUMAĞI HALİNE GETİRDİ 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP hükümetleri döneminde Türkiye’nin adeta sorunlar yumağı haline geldiğini belirterek, eğitimde, sağlıkta, dış politikada, ekonomide, sanayide tarım ve hayvancılıkta artan problemlerin, insanların yaşam kalitesini ve refah düzeyini aşağı seviyelere çektiğine işaret etti. 


 

HER KESİM DERTLİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer her kesimin sorunlu olduğunu, işçilerin, işsizlerin, esnafın, köylünün, çiftçinin, emeklinin, engellinin dertli olduğuna vurgu yaparak: “Ben mutluyum diyen yok, yoksulluk her geçen gün artıyor. Emekli nasıl geçineceğim diye düşünürken taşeron işçi belirsizlikten yakınıyor. Esnaf, AVM’ler kepenk indiriyor. Çiftçinin ürünü para etmiyor. İşi tıkırında olan bir kesim var. Hükümette laf çok ama halka sırtını dönmüş, israf almış başını gidiyor. Ülke iyi yönetilmiyor. Hükümet sorun çözme becerisini yitirdi. CHP olarak sorunları çözecek birikimimiz var ve halkımızın oyları ile bu beceriksiz iktidarı göndermeliyiz" dedi.

Editör: TE Bilişim