İmralı sürecine  destek vermek amacı ile oluşturulan akil insanlar  İç Anadolu Bölgesi heyeti Pazartesi günü Niğde'de olacak. 


Akil İnsanlar heyeti, çalışmalarına Konya'dan başlamış, Karaman, Kayseri ve Nevşehir illerini ziyaret etmiş, çeşitli toplantılara katılmıştı. Bu ziyaretler sırasında Kayseri ve Nevşehir'de tepkiler olmuş toplantılar yarıda kesilmişti. 



Edindiğimiz bilgiye göre ; AKP hükümeti tarafından 63 kişiyle oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti’nden, Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren başkanlığındaki, Beril Dedeoğlu (Başkan Vekili), Cemal Uşşak (Sekreter), Vahap Coşkun, Doğu Ergil, Erol Göka, Mustafa Kumlu, Fadime Özkan, Celalettin Taş’dan oluşan İç Anadolu Bölgesi heyeti, çalışmalarına  Niğde'de devam edecek.

 İç Anadolu heyetinde bulunan isimlerden bazılarının Niğde'ye gelmeyeceği, gelen heyetin ise Niğde'de  gün boyu çeşitli görüşmeler gerçekleştirileceği, sabah saatlerinde çeşitli görüşmeler  ve öğlenden sonra 14:00’da   Niğde Grand Hotel'de Niğde'de temsilcilikleri bulunan sivil toplum kuruluşları,  bazı partiler ve kanat önderleri  ile toplantı yapacakları bilgisi edinildi. 



Akil İnsanlar İç Anadolu Heyetinin Niğde'de yapacağı görüşmeler merakla bekleniyor. Sitemizden bu konuda ki gelişmeleri izleyebilirsiniz. 

VALİLİKTEN PROGRAM AÇIKLAMASI GELDİ.

Haberimizi yaptıktan sonra Niğde Valiği'nden bir basın açıklaması geldi. 

Gelen Açıklama da ; 

Niğde Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü;

 

 Akil İnsanlar İç Anadolu Komisyonu 22 Nisan 2013 Pazartesi günü İlimize geleceklerdir. Pazartesi günü Saat: 10.30 da Niğde Gümüşler Kasabası ziyareti ile programa başlayacaklar. 

 

 

MHP’DEN UYARI VE TEHDİT GİBİ BASIN AÇIKLAMASI



Diğer yandan Cumartesi günü (bugün) sabah 10:00'da MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er'in başkanlığında bir heyet Cumhuriyet Meydanında akil insanlarla ilgili çok sert  basın açıklaması yaptı.

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er’in okuduğu basın açıklamasında Akil İnsanlar heyetine tepki gösterildi, Niğde’ye gelmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu, olabilecek olaylardan kendilerinin sorumlu olmayacakları belirtildi. 

Akil Adamlara MHP’den Çağrı: Niğde’ye Gelmeyin! - Haberimiz için TIKLAYIN












Editör: TE Bilişim