" Akil Adamlar Bölgelerinde çalışmalara başladı. Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren Niğde' ye geliyor. 

Haber : Dursun Suna

Terör sorununun çözümü için belirlenen Akil insanlar heyeti, kendi bölgelerinde çalışmalara başladı. İç Anadolu Bölgesi Başkanı Ahmet Taşgetiren heyetinin çalışmalara başlandığını bildirdiler. Güneydoğu heyeti toplanarak çalışmalar başlandığını söylendiler.

    Akil insanlar heyeti İç Anadolu Bölgesi Başkanı gazete –yazar Ahmet Taşgetiren ,”yaprığı açıklamada İnsanlarımızın hassasiyetlerini biliyoruz, memleket için aynı hassasiyetlere bizlerde sahibiz” dedi.

       Taşgetiren, yaptığı açıklamada, çalışmalarına Konya ve Karaman ,dan başlandığını açıkladı.Daha sonra İstanbul,a döneceklerini ve ardından Nevşehir,Aksaray ve Niğde yi ziyaret edeceklerini  ifade eden Taşgetiren şöyle konuştu.”Ondan sonraki safhada da Kayseri,yi düşünüyoruz.Etap etap 13 ilimizi dolaşacağız.Gittiğimiz illerde sivil toplum kuruluşlarıyla buluşacağız.Bizler bu barış sürecinin sağlıklı gelişmesi noktasında düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Halkın algısını tespit gibi bir çalışma olacak. Türkiye yi değerlendireceğiz, İnşallah bu süreçten, sağlıklı bir şekilde çıkarız, memleketimiz kazanır, dedi.


 

 

 

Editör: TE Bilişim