Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ; Sadece Seçim Zamanı Değil Seçimden Sonra da Beraberiz



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği ziyaretlerle sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istek ve temennileri dinlemeye devam ediyor.

                                                                                                                         

Niğde için, vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşları ve derneklerde seçim öncesi değil seçimden sonra da vatandaşla bir arada olduklarını belirtti.

 

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehit Aileleri derneğinin yeni yeri güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Şehit Aileleri derneğini genelde böyle şehitler haftasında, gününde  ziyaret ederler ama biz o günler dışında da Şehit Aileleri derneğimizi ziyaret edelim diyerek ziyarette bulunduk. Önemli günler dışında da Şehit aileleri derneğimizi ziyaret edelim, hemhal olalım, istek ve talepleri varsa onları dinleyelim, Niğde Belediyesi olarak bizlere bir önerileri var mı? Onları soralım düşüncesi ile şehit aileleri derneğimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizi tüm  siyasi partilerimizle beraber Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, odalarımıza ve vakıflarımıza gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

 

Bu şehri beraber yönetiyoruz

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İlimizde görebildiğiniz eksiklikler ya da görmek istediğiniz hizmetler varsa bu öneri ve isteklerinizi bu gün ya da daha sonraki günlerde bizlere yazılı ya da sözlü olarak bildirebilirsiniz. Ya da tekrar biz sizleri ziyaret ederek sizleri dinleyebiliriz. Sonuçta bu şehri beraber yönetiyoruz. katılımcı yönetimi gerçekleştirmek, toplumun her katmanının görüşünü alarak bu çalışmaları gerçekleştirmek mutlaka şehrimiz açısından daha faydalı daha iyi olacak. Şehrimizin bir adım daha ileri gitmesi için, gelişip güzelleşmesi için değişik düşüncelerin bizlere faydası olacak. Ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. 30 Kasım'a kadar ziyaret programlarımızı devam ettireceğiz. 30 Kasım'dan sonraki süreçte de tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Toplantıda öne çıkan konular Belediye olarak bizim önceliğimiz olacak" dedi.

 

Seçimden önce de sonra da vatandaşımızın yanındayız

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sadece seçim öncesi değil seçimden sonra da sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Toplumu temsil eden değişik katmanlarla, görüşmek, istişare etmek, değerlendirmede bulunmak ve önümüzü daha iyi görerek adımlarımızı sağlam atmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

 

Ziyaretlerimizi her kapıyı çalarak gerçekleştiriyoruz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ziyaretlerimize ana muhalefet partisi il başkanlığını ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk düşüncelerimizi aktardık. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisini, Saadet Partisini, Büyük Birlik Partisini ziyaret ettik. Her kapıyı çalarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

Niğde olarak ileri adım atmaktayız

 

Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir; "Şehit Aileleri Derneği olarak ziyaretinizden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Teşekkür ediyoruz. Niğde olarak ileriye doğru adım atmaktasınız. İnşallah bundan sonra devamı gelir. Özellikle yapılan Kent Meydanı ve altındaki ücretsiz kapalı otopark'ın Niğde'ye büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çalışmalarınızı başarılı buluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

 

Niğde için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden, 57 nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Ülkü, 51 nolu Taşıyıcılar Kooperatif  Başkanı Yunus Demirtürk, Songurlar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Songur, Acar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Asım Acar, Şahinler Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şahin ziyaretten memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim