Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirerek, Niğde için önemli görüşmeler yaptık dedi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılarak bazı ziyaretler ve önemli görüşmelerde bulundu.


Geçen hafta Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; "Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun ilk İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısıydı. Bu bakımdan hepimizin ve Sayın Başbakanımızın önemsediği bir toplantıydı. Gayet verimli bir toplantı geçti. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da halkın içinden, halkın adamı olduğunu, milletin iradesinin bir tecellisinin olduğunu ortaya koydu, gösterdi. AK Partimiz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber nasıl 12 yılda her seçimden başarı ile çıkmışsa yine Genel Başkanımız Başbakanımızla beraber başarıyla çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bir başka taraftan da Genel Başkanımız ve Başbakanımız bölgemizin Konya Milletvekili, dolayısı ile bize yakın. AK Parti açısından da Türkiye'miz ve Niğde'miz açısından da iyi günlerin bizi beklediğini söyleyebilirim" dedi.


Niğde için iyi şeyler olacak


Belediye Başkanı Akdoğan; "Ankara'da kendi akrabam amcamın oğlu, birinci bölge genel sekreteri Doğan Akdoğan kardeşimiz doktor. Onu da ziyaret ettik. Niğde'mizin yetiştirdiği müstesna insanlardan, bürokratlardan bir tanesi. Birinci bölge genel sekreteri Doğan Akdoğan ile bir araya geldik. Ankara'da değişik kesimler ve değişik kişilerle bir araya geldik. Görüşmeler yaptık. Gayet iyi bir Ankara seyahati oldu, bu ziyaretten yeterince faydalandık. Daha iyi şeyler olacağını söyleyebilirim" şeklinde konuştu. 


Editör: TE Bilişim