Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İlhanlı Sosyal Tesisinde düzenlenen programda İlhanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İlhanlı Mahallesinin insanlarının yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" dedi.



 
Seçim kampanyasını hızlı bir şekilde yürüten AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İlhanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan hizmetleri ve yeni dönemde yapılacak hizmetleri anlattı.


 
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Meclis Üyesi adaylarının katıldığı programda Niğde Belediye Spor'un liderliği damga vurdu.

 
Spora ciddi destek verdik
 
Spora verdiği desteği dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Spora da 4 yıldır ciddi destek verdik. Yapılan son maçta rakip takımın yenilmesi, Niğde Belediye sporun da yenmesiyle liderlik konumuna gelmiş olduk. Amacımız gayemiz, Niğde Belediye Sporu bu sene 3. lige taşımak. Teknik heyetimizi, futbolcu arkadaşlarımızı, yönetici arkadaşlarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Niğdeliler adına tebrik ediyorum. Niğde'mizin bir takımının profesyonel ligde olması Niğde'mizin tanıtılması açısından, gençlerimizin hafta sonunu farklı şekilde değerlendirebilmeleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Futbolu seven kardeşlerimiz var. Hava şartlarına rağmen 4-5 bine yakın seyircimiz her zaman oluyor. Seyirci ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Tebrik ediyor kutluyorum” dedi.

 
Şehrimizde taşı taş üstüne koymuş olan herkesten Allah razı olsun
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “30 Martta yapılacak seçimlerin başta Niğde'miz için, insanımız için, memleketimiz için, milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizden önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı yağmış olan her kim olursa olsun, şehrimizde taşı taş üstüne koymuş olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 
Çok sayıda hizmetin ve projenin altına hep beraber imza attık
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “5 yıl önce yine sizlerle beraber olduk. Sizlere kendimizi anlattık, yapacaklarımızı anlattık, düşüncelerimizi anlattık, projelerimizi anlattık sizlerde bize destek verdiniz. Belediye Başkanı seçtiniz. Biz de Niğde'mize insanımıza hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Birçok hizmetin altına, projenin altına sizlerle beraber hep beraber imza attık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Yani bizim yaptıklarımızı ve önceki yapılanların hepsini bir tarafa koyduğumuz zaman, nerden nereye geldiğimizin görülmesi bakımından mukayese etmiş oluruz. 5 yılda 120 milyonluk yatırım yaptık. Bunları yaparken de hiç bir arsa satışı gerçekleştirmedik. Ayrıca 5 yılda 4 milyonluk da arsa kamulaştırması yaptık” dedi.

 
Birçok hizmeti 5 yıla sığdırdık
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Altyapıya 5 yılda 17 milyon TL para harcadık. Asfaltlamaya 5 yılda 25 milyon TL para harcadık. Kaldırım bazalt taşı, bordür taşı, andezit taşı ve kilitli taşa 5 yılda 15 milyon TL para harcadık. Üst yapıya da önem verdik. Birçok alanda üst yapıda hizmet verdik. İlhanlı Sosyal Tesisi, Nar Mahallesi Sosyal Tesisi, Zahire Pazarı, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Hayvan Pazarı, Mezbaha, bizim dönemimizde yapıldı. Bir Başka hizmet melek girmez de 20-30 yıl konuşuldu o da bizim dönemimizde çarşıdan, Hıdırlık mevkiine taşındı. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Pazartesi Pazarı, Pazar Pazarı, İtfaiye binası, İnönü Sosyal Tesisi, Yüzme Havuzu, Hayvan Barınağı ve Belediyenin önündeki 6-7 milyon TL'lik yatırım 700 araçlık kapalı otopark gibi birçok hizmeti biz 5 yıla sığdırdık. Her alanda hizmet ürettik. Esenbey Türbesinin etrafını biz düzenledik, Kesikbaş Türbesinin etrafını biz düzenledik, Derbent Mezarlığının içini de biz girilir ve yürünür hale getirdik” şeklinde konuştu.

 
Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruduk
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Yapılacak olan seçim hem yerel manada, hem de genel manada önemli bir seçim. Biz sizin hakkınızı koruduk, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruduk. Şehrimizin hakkını koruduk. Başkasının 3 katına yaptığını biz onların üçte bir fiyatına hatta dörtte bir fiyatına yaptık. Bunun için arkadaşlar bize sahip çıkmanız lazım. Biz Belediyecilik yaptık. Sizler ve çocuklarımız için bu dönemde herkes Niğde'yi seviyorsa çocuklarını seviyorsa bu dönemde fikir birliği yaparak AK Partinin başarısı için çalışmalı, gayret göstermeli. Buna Niğde'mizin, insanımızın ve herkesin ihtiyacı var” dedi.
 
Daha çok hizmet edeceğiz
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Önümüzdeki dönemde demir yolunun orada bir üst geçidimiz var. Bu üst geçidi Niğde Belediyesi imkanlarıyla yürüyen merdivenli alt geçit olarak yapacağız. Bir başka projemiz, demir yolu üzerinden taşıtlarımız için bir üst geçit planladık. Üst geçidi de yaparken devam ettirip perşembe pazarına kadar uzatacağız. Bir diğer projemiz ise hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz için. Hayvancılık İlhanlı Mahallemizin en önemli sorunlarından biri. Hayvancılık Organize Bölgesinin yapımını önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz. İlhanlı Mahallesinden o rahatsızlığı, kokuyu ortandan kaldırdığımız gibi, hem de şehrimizin ekonomisine katkı veren hayvancılık yapan kardeşlerimizi de mağdur etmeden o bölgeye transfer edeceğiz. Daha çok hizmet edeceğiz. Daha çok proje üreteceğiz. İlhanlı Mahallesinin insanlarının yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Hepimiz birimiz, birimiz de hepimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Her türlü imkânımız var. Milletvekillerimizin, hükümetimizin, sizlerin desteği var” şeklinde konuştu.

 
Niğde geçmiş dönemlerde çok kötü idare edilmiş
 
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Niğde geçmiş dönemlerde çok kötü idare edilmiş, çok günü birlik politikalarla idare edilmiş, ileriye dönük çocuklarımıza yönelik hiç bir zaman düşünülmemiş. Şehir nasıl gelişecek? Buradaki insanlar neyle uğraşacak? Bunlara hiç kafa yorulmamış. Günü birlik idare edilmiş gitmiş. Faruk Başkanımızın döneminde 5 seneden mesafe alındı ve ciddi projeler geliştirildi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Faruk Başkanımız en iyisini yaptı. İyi işler yaptı. Faruk Başkan siyasi faaliyetlerin içinde bulunmuş, ilçe başkanlığı yapmış, il başkanlığı yapmış, İl genel meclis üyeliği yapmış bu ortamlarda bulunmuş ve Belediye Başkanlığı yapmış, tecrübesi var. Önümüzdeki dönemde, çok daha başarılı, çok daha güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Biz de tam destek olacağız" şeklinde konuştu.


 
Editör: TE Bilişim