2013 Mart Ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde, Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı için nefesler tutuldu.  Ak Parti’nin Niğde Belediye Başkan Adayının önümüzdeki hafta Salı günü grup toplantısında açıklanma ihtimali çok yüksek.



Ak Partililer adaylarını merakla bekliyor. Ak Partililerin büyük bir çoğunlu Niğde Belediye Başkan Adayının ufku geniş, genç dinamik ve üniversite mezunu olmasını arzu ediyorlar. Ak Partililer artık partilerinde çıtanın yükseldiğini belirterek; “Partimizde son yıllarda çıta yükselmiş durumda. Niğde Milletvekillerimiz üniversite mezunu ve genç, Alpaslan Kavaklıoğlu 1962 doğumlu ve Anakara Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Mezunu, Diğer Milletvekilimiz Ömer Selvi ise 1976 doğumlu ve Bilkent Üniversitesi Mühendistlik Fakültesi mezunu, İl Başkanımız Emrah Özdemir 1980 doğumlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Mezunu, Yeni Atanan Merkez İlçe Bakanı Ömer Kılıç 1982 doğumlu, Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu, Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kestek de yine 1985 doğumlu ve Üniversite mezunu” şeklinde konuştular.


Ak Partililer, Milletvekillerinin, İl Başkanının, Merkez İlçe Başkanının ve Gençlik Kolları başkanlarının genç ve üniversite olduğu bir partide artık çıtanın yükseldiğini belirterek; “Vekillerimizin, İl Başkanımızın, Merkez İlçe Başkanımızın ve Gençlik Kolları Başkanımızın genç ve üniversite mezunu olduğu, çıtanın yükseldiği partimizde artık Niğde Belediye Başkan Adayımızın genç dinamik, ufku geniş ve üniversite mezunu olmasını istiyoruz. Parti Genel Merkezimiz Adayımızı belirlerken bu çıtayı göz önünde bulundurmasını  bekliyoruz” şeklinde konuştular. 



Kaynak: anadoluhaber

Editör: TE Bilişim