AK Partililerin Kurban Bayramı çerçevesinde gerçekleştirdikleri programlar oldukça yoğundu. Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ile teşkilat mensuplarından oluşan AK Parti heyeti, bayramın il gününde resmi bayramlaşma programlarına katıldılar. İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Tarım Açık Cezaevi, Niğde ve Bor Öğretmenevi, Niğde Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığında bayramlaşma programları gerçekleştirildi. Programlara vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken ayrıca Derbent Mezarlığında da vatandaşlarla bayramlaşma programı yapıldı.


Programların ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; “Bizim toplumumuzu diğer toplumlarından ayıran en önemli özelliklerinden birisi de bayramlara gösterdiğimiz ilgidir. Bayramlar bizler için birliktelik vesilesidir. Herkesin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum. Allah’a şükrediyoruz ki Müslüman olarak dünyaya geldik. Dinimizin çok güzel kuralları var. Bu kurallar bizleri toplum olarak ayakta tutmaya yeterde artar bile. Tabii kıymet bilip kulluğumuzu yapabilirsek. Yine Allah’a şükürler olsun ki çok necip bir milletin evlatlarıyız. Milletimizin değerleri de bizleri ayakta tutmaya yeter. Bunun için Allah’a kulluğumuzu iyi yapmamız lazım. Mensup olduğumuz milletimize olan görevlerimizi iyi yapmamız lazım. İnşallah nice bayramlarda sağlıkla buluşmayı temenni ediyorum” dedi. Kavaklıoğlu ayrıca “Trafiğe dikkat etmezsek büyük acılar yaşarız. Ümit ediyorum ki, bu Bayram hiç kimse için üzücü geçmeyecektir” diyerek bayram sevincinin acıya boğulmaması için de vatandaşları uyardı.


Niğde Milletvekili Ömer Selvi ise “Şükürler olsun ki bu bayrama da mutlu ve huzurlu bir şekilde girdik. Ama bu durum, dünyanın her yerinde aynı değil. Dünyada huzursuz günler geçiren topluluklara Allah bundan sonraki günlerde huzur nasip etsin, huzurlu bayramlar idrak etmelerini diliyorum. İnsanoğlu içerisinde bulunduğu huzurun farkında olmalı ve kendinden daha kötü durumda olanların varlığını unutmamalı. Kurban bayramının hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ise  “Kurban bayramını tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliği sergileyen, dayanışma içerisinde manevi değerleri yaşatan bir milletimiz var. Çok veciz bir milletimiz var. Milletimizde ki birlik beraberlik anlayışının sadece bayramlarda değil yıl boyunca devam etmesini diliyorum” dedi.

Ayrıca AK Partililerin bayram ziyaretlerinin ilçe programları ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle süreceği öğrenildi.


 

Editör: TE Bilişim