Niğde AK Parti, halka ve teşkilatla bayramlaşma programları kapsamında ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, tatili, kurban bayramına Niğde’nin dört bir yanındaki hemşerileriyle birlikte girme fırsatına çevirdiklerini kaydetti. Kavaklıoğlu “Hem teşkilatlarımızla hem de vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

İlk gün Bor, Altunhisar ve Çiftlik ilçelerinde teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programları gerçekleşirken ilçe esnafları da ziyaret edilerek, vatandaşlarla da bayramlaşıldı. İkinci gün ise Ulukışla ve Çamardı ilçelerine bayram ziyareti yapıldı. AK Partililer buralarda da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kıraathaneleri ve ilçe esnaflarını ziyaret eden AK Partililer, bazı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştılar.

 

5 ilçede bayramlaşma etkinlikleri gerçekleştiren AK Partililer, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin yanı sıra İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ile il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il genel meclis üyelerinden oluştu. Ziyaretlerde Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, vatandaşların sorunlarını da dinlerken ayrıca yakın dönemde gerçekleştirilecek proje ve hizmetler konusunda vatandaşlara bilgi verdiler.  


Editör: TE Bilişim