AK Partili vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin Niğde gezisi önceki gün Çiftlik ilçesine bağlı köy ve kasabalarla devam etti. AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, İl Genel Meclis üyeleri Muhsin Koçoğlu ve Yılmaz Ülkü’nün yanı sıra teşkilat mensupları ve gönüllülerin de eşlik ettiği ziyaretlerde vekiller Ovalıbağ, Çardak, Kitreli, Azatlı, Külllüce, Kulaköy, Şeyhler’de vatandaşlarla buluşarak sorun ve beklentilerini dinlediler. Vekiller iftarlarını ise Çiftlik ilçe merkezinde açtılar. Vekillerin köy kahvelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde de oldukça yoğun bir ilgi gözlendi.
Çiftlikliler gölet ve yol istedi
Çiftlik gezisi boyunca vekillere iletilen talep ve beklentilerin başında ise gölet, baraj, yol ve kanalizasyon çalışmaları geliyordu. Vekiller bu konuda ise yerel yönetimlerin çalışmalarına ivme katacak programlarda bulunmayı ve merkezi idarenin kaynaklarının daha verimli ve etkili aktarılmasının peşine düşeceklerini ifade ettiler.
Kavaklıoğlu: “Proje ve yatırım programımızı Çiftlikliler belirleyecek”
Alpaslan Kavaklıoğlu rutin yatırım ve projelerin yanı sıra Çiftlik özeline uygun çalışmalara hazır olduklarını belirtti. Kavaklıoğlu “Bu bölgeden geçmesi düşünülen otobanın yeri kesinleştikten sonra Çiftlik ile il merkezini bağlayan yollar için çalışmalarımız olacak. Ayrıca Çiftlik ve köylerinin bize ilettiklerini beklentiler doğrultusunda bir proje ve yatırım programımız ortaya çıkacak” diye konuştu.
Selvi: “Çiftlikliler her şeyin en iyisine layık”
Ömer Selvi ise sık sık gelerek hal hatır sordukları vatandaşların memnuniyetinin ve kendilerine ilgisinin kendilerini çalışmalara daha şevkle başlama yönünde olumlu katkıları olduğunu belirterek “Çiftlilikler her şeyin en iyisine layıktır. Ziyaretlerimizde pek çok sorun dinledik, beklentileri öğrendik. Plan ve proje dâhilinde gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri ve sürdürülebilirliği düşünerek adımlarımızı atacağız. Bu noktadaki samimiyetimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Editör: TE Bilişim