AK Parti Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen dün halk ve esnaf ziyaretleriyle görücüye çıktılar. Adaylar birlikte İstasyon Caddesinde esnafları ziyaret ettiler,.


Perşembe pazarında da halka buluştular. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen ile kadın kollarının eşlik ettiği ziyaretlerde adaylar esnafın ve halkın sorunlarını dinleme fırsatı da buldu.
Kavaklıoğlu: Niğdeli hizmetin en iyisine layık
Halkla buluşmalarında kendilerini ve gelecek dönemde Niğde için atacakları adımları halka anlatan AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, halka yakın olmayı çok önemsediklerini bu sayede sorunları doğrudan öğrenme fırsatı bulduklarını söyledi. Gelecek dönemde başlatacakları hizmet hamlelerini halkın belirleyeceğini bu nedenle halkla sık sık bir araya geleceklerini belirtti. Niğdelilerin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu gördükleri ilgiden ötürü de Niğdelilere teşekkürlerini sundu. Alpaslan Kavaklıoğlu Seçim çalışmalarıyla ilgili adaylar ve teşkilatın da uyum içinde olduğunu belirterek birlik beraberlik mesajı verdi.


Editör: TE Bilişim