AK Parti Niğde İl Başkanlığı ile AK Parti Merkez İlçe Başkanlıkları Yönetim Kurulları geçtiğimiz Cuma günü akşam AK Parti Teşkilat binasında ortaklaşa olarak tanışma toplantısı yaptılar.


AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının tanışma toplantısına AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör ile AK Parti Niğde İl eski Başkanı Muzaffer Şahiner de katıldılar.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, tanışma toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti 4. Olağan Genel Kurulunda yeni seçilen İl Başkanı Ahmet Özmen ile yönetimini kutladı, tüm AK Parti camiasına ve tüm Niğde halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Milletvekili Kavaklıoğlu, konuşmasını birlik ve beraberlik mesajı vererek bitirdi.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarının ortaklaşa tertiplediği tanışma toplantısına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 4. Olağan Genel Kurul toplantısında yeni seçilen AK Parti Niğde İl Başkanı Özmen ile yönetimini tek tek kutladı; “Yeni seçilen İl Başkanımız Ahmet Özmen ile ekibinde yer alan tüm arkadaşlarımıza ulvi görevlerinde başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, tanışma toplantısında; “Bu bir bayrak yarışıdır, nöbet değişimidir. Dün burada milletine hizmet etmek üzere başka isimler, başka yol arkadaşlarımız vardı. Bugün ise 4. Olağan Genel Kurul toplantımızda yapılan seçimler sonucu biz geldik” dedi.

“Dün nasıl bir hizmet anlayışı varsa bugün de biz bu hizmet anlayışını daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz” diyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen; “Tüm AK Parti camiası ile birlikte omuz omuza vererek daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Özmen, konuşmasına devamla; “Dün Yönetimde olan tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor, onların da bu görevimizde bundan sonra da desteklerini bizden asla çekmemelerini diliyorum. Yeni göreve gelen tüm arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”  dedi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, toplantıda AK Parti Niğde İl eski Başkanı Muzaffer Şahiner’e teşekkür ederek hizmetlerinin anısına plaket takdim etti. Daha sonra bir teşekkür konuşması yapan İl eski Başkanı Şahiner, herkese başarılar dileyerek toplantıdan ayrıldı. 






Editör: TE Bilişim