Sakatlar Derneğine destek amaçlı düzenlenen ve Türkiye Sakatlar Derneği tarafından organize edilen Eşya Piyangosu çekiliş standına Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir yanı sıra il ve ilçe yönetimleri katılarak destek verdi.
 
Türkiye Sakatlar Derneğinin Türkiye’de 71 şubede gerçekleştirdiği bilet satışlarına ilginin oldukça yoğun olduğunu ifade eden Niğde Sakatlar Derneği Songül Çalışkan, Ak Parti yönetiminin özel ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, son 12 yılda engellilerin hayatını kolaylaştıracak büyük reformlar yapıldığını ifade ederken, ‘’aldığımız her 5 TL'lik bir bilet ile anlamlı kampanyalarına katılarak engelli vatandaşlarımıza destek olmak istedik. Türkiye Geneli 71 şubede gerçekleştirilen bu kampanyanın bir başka amacıda  engellilerin günlük yaşama ve çalışma ortamlarına katkı sunmak gibi bir çok konuda faaliyetler yürütmelerine destek olmak. Bizler teşkilat olarak bu düşüncelerle bu kampanyaya destek verdik.’’dedi.
 
Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül çalışkan ise kampanya hakkında şu bilgileri verdi. ‘’Türkiye Sakatlar Derneği tarafından ülke genelindeki tüm şubelere destek amaçlı başlatılan eşya piyangosu standı açtık. Yeni Çarşı’daki standımıza ilgi her geçen gün artıyor. Bugün Ak Parti İl Başkanıyla birlikte  yönetimin destek vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Eşya Piyangosu çekilişimiz 7 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Bilet satışlarımız yaklaşık 3 hafta sürecek. Piyango kapmamızda en büyük ikramiye araba olurken, bilgisayar, cep telefonu, tablet, akülü sandalye ve birçok hediye bulunuyor.  Ben Niğde halkının eşya piyangosu etkinliğine gereken ilgiyi göstereceğine yürekten inanıyorum.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim