Ak Parti Niğde İl Teşkilatı İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Bülent Küçüktuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Emrah Özdemir, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazartesi günü İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Bülent Küçüktuna’yı ziyaret ettiler.

2 yıldır İl Meclis Başkanlığını yürüten Mahmut Peşin’den görevi devralan Bülent Küçüktuna, meclis olarak aynı heyecan ve azimle bu çalışmaların süreceğini, bu görevin bir makam değil bayrak değişimi olduğunu, bu koltukta bulunmanın sorumluluğunun oldukça fazla olduğunu ve hakkını vermek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’Meclis Başkanlığına seçilen Bülent Küçüktuna’ya teşkilat adına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Son 2 yılda Mahmut Peşin kardeşimiz çok güzel çalışmalara sizlerle birlikte imza attı. Şimdi bu bayrak sizde. Sizin de bu görevi layıkı ile yerine getireceğinizden eminim. Ak Parti olarak bizler vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek için, refah seviyelerini yükseltmek ve huzurlu bir hayat sürebilmeleri için çalışıyoruz. Meclisimiz bu açıdan önemli bir konumda . Hükümetimiz büyük reformlar yaparak köylerimizi kente dönüştürmeye devam ediyor. Tekrar görevinizin hayırlı olmasını dilerken çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

  

Editör: TE Bilişim