AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen merkez ilçe başkanlığı kongresi ile tüm ilçelerde seçimlerin tamamlandığını ve hizmet döneminin ivme kazanarak sürdüğünü belirtti. Siyasette teşkilatların en önemli unsurlar olduğunu ve kendilerinin başından beri teşkilatlara büyük önem verdiklerini söyleyen Kavaklıoğlu, AK Parti’nin teşkilatlanma ve yerel örgütlenmeler yönünden dünyanın en profesyonel partilerinden biri olduğunu vurguladı.


İlçe seçimleri tamam

Kavaklıoğlu, Çiftlik ilçesinde Bayram Taş’ın seçilmesiyle başlayan ilçe kongrelerinin Altunhisar’da Nihat Uysal, Ulukışla’da Hacı Mehmet Büyükdikmen, Çamardı’nda Gaffur Karaca ve Bor ilçesinde Yavuz Ergun’un seçilmelerinin ardından Merkez İlçe’de Ahmet Erdoğan’ın bayrak yarışında yerini Latif Güngör’e devretmesiyle tamamlandığını belirtti. Vatandaşlara, gönüllülere ve parti delegelerine katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunan Kavaklıoğlu, önümüzdeki aylarda İl Başkanlığı olağan kongresinin gerçekleşeceğini kaydetti. Teşkilat mensuplarının vatandaşlarla aralarında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Kavaklıoğlu, sadece seçim zamanı değil her zaman teşkilatlara önemli görevler düştüğünü belirtti.

Teşkilatlar Niğde için tek yürek

Köy köy belde belde ilçe ilçe zengin bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Alpaslan Kavaklıoğlu ayrıca Niğde konusunda tek yürek olduklarını ve teşkilatın uyum içinde hizmet yarışında ilerlediğini söyledi. Milletvekili Ömer Selvi ile birlikte uyum içinde Niğde’nin öncelikleri konusunda çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Kavaklıoğlu, vatandaşlardan Niğde için gelen öneriler konusunda kendilerine açık olmalarını da istedi .


Editör: TE Bilişim