Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat tanışma toplantısı yapıldı.

 

AK Parti Merkez İlçe Yönetimi belde, köy ve mahalle temsilcileri ile  tanışma toplantısında bir araya geldi. 


Toplantıda siyasetin yozlaşmasından, muhafazakar demokrasi anlayışından ve AK Partinin kuruluş amacı, misyonu ve vizyonundan bahsedildi.


 

Politikanın hiyerarşinin zirvesinde bulunduğu tüm toplumsal hedeflere ulaşmak için her yolu mubah sayan devlet  makamlarını rant kapısı olarak görmenin yönetimde kabiliyetsiz fakat  itaatkar görünen kişileri öne çıkarmanın siyasi yozlaşmanın başlıca sebeplerinden olduğundan bahsedilirken ırkçılık, mezhepçilikle ve bölgecilik gibi farklılıkların  siyasi yozlaşmanın getirdiği olumsuzluklar olduğu, milli birlik ve bütünlüğün temininin zorlaştırdığından bahsedildi.

 

Aşırı bireyciliğin öne çıkması yerine idealizmin öne çıkarılması toplumda barış ve huzur ortamını tesis edeceği bildirildi. Teşkilat birimlerimizin seçim sonrasında aktif halde olması açısından, yeni üye çalışması, köy ve mahalle temsilcilerine gerekli eğitimlerin verilmesi konusunda hassasiyet gösterildi. 

 

 

AK Parti kendi düşünce geleneğinden hareketle yerli ve köklü değerler sistemimizi evrensel standartlarda ki muhafazakar  siyaset çizgisiyle yeniden üretmek amacındadır, görüşleri iletildi.

 







Editör: TE Bilişim