Kongre süreci devam eden AK Parti Teşkilatı seçilen ve görevlerine devam eden ilçe başkanları ile Hotel Şahiner de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

 
Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı  Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Çamardı İlçe Başkanı Gafur Karaca, Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Mehmet Büyükdikmen,  Çiflik İlçe Başkanı Bayram Taş, Altunhisar ilçe Başkanları Nihat Uysal ile beraber İl ve İlçe teşkilat başkanları, gençlik kolları başkanları  ve ilçe kordinatörlerinin katıldığı toplantıda yeni seçilen ilçe başkanlarımız tebrik edilerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 
İl Başkanı Muzaffer Şahiner; yenilenen ve güçlenen teşkilatlarla hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceklerini vurgularken  teşkilatların birbirleri ile koordineli çalışmaların hizmetlerin hızlandırılması konusunda önemli olduğunu dile getirdi.

 
Şahiner; bugüne kadar Ak Parti teşkilatına emeği geçen bütün yol arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ederken, bayrağı devralan  yol arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti teşkilatı yemekli toplantı bitiminde  Niğde Derbent Kültür Merkezinde Niğde Belediyesinin düzenlediği "Sevgiye Çağrı" konferansına katıldı. 

 




 
Editör: TE Bilişim