AK Parti Niğde milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç ile beraberinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç’tan oluşan heyet, Melendiz Ovası köy ve kasabalarında seçim çalışmalarını sürdürdürler.

Gittikleri her yerde büyük coşkuyla karşılanan AK Parti Heyeti, Alay Kasabasında sünnet düğününe katıldıktan sonra kasaba meydanında düzenlenen mitingde halka hitap ettiler.  AK Parti heyeti, ardından Azatlı beldesi ile beldenin Küllüce Mahallesinde iki ayrı miting tertiplediler.

Asmasız ve Sultanpınarı Köylerini ziyaret eden AK Parti Heyeti, daha sonra Çınarlı köyünü ziyaret ederek iş ve hizmet projeleri konusunda halkı bilgilendirdiler. AK Parti’nin mitinglerinde ‘3’, ‘3’, ‘3’ sesleri yankılandı.

Melendiz Ovasındaki köy ve beldelerde seçim çalışmalarını gerçekleştiren AK Parti Heyeti, Niğde’nin Merkezine bağlı Konaklı kasabasında düzenlenen coşkulu mitingde halka seslendiler.

Niğde Merkez İlçe ve Melendiz Ovası köylerinde seçim çalışmalarını gerçekleştiren AK Parti Heyeti, daha sonra Niğde’ye intikalin ardından Sungurbey Camiinde Berat Kandili programına katıldılar.

Editör: TE Bilişim