Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanması dolayısıyla, Ak Parti Teşkilatından; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Adnan Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın,  İl Sosyal İşleri Başkanı Başkanı  Esin Uzun, İl Sekreteri Remzi Bahar, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Güney ve teşkilat mensuplarıyla beraber kalabalık bir grupla Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılarımız ziyaret edildi..


Yaşlılarımızın gönüllerini almak adına çeşitli hediyeler verilerek onların gönülleri alındı.

Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan 150 yaşlı insanımıza yalnızlığını hissettirmeyen, onların her sorunu ile yakından ilgilenen sıcak bir ortamda bulunduklarını görmekten büyük mutluluk duyan teşkilat, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için böyle bir ziyaretin oldukça anlamlı olduğunu ifade ettiler.

Hizmetlerin artırılması adına, hükümetimizin neler yapabileceği hakkında yetkililerden bilgi alan Ak Parti Teşkilatı Yatan hastaları da yataklarında ziyaret ederek, onlarada hediyeler taktim ederek gönüllerini aldılar.

Ak Parti Hükümetleri döneminde yaşlılarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik yasal düzenlemeler yaparak büyük yenilikler yaptı.  Ak Parti Hükümeti yaşlılarımızın  Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanmaları gibi birçok yenilik yaparak, yaşlılarımızın her türlü ihtiyaçlarına çözüm üretti.


Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur.

"Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasında yer aldığı gibi, biz fertlere de büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizler her zaman yardıma ihtiyacı olanların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz’’ diyen teşkilat yetkilileri ziyaretlerini bitirdiler.




 

Editör: TE Bilişim