Belde Teşkilatları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor ve kongreye yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti Niğde Teşkilatı Yeniden Yollara Düşme Vakti sloganı ile çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin ve Yavuz Ergün, İl Başkanı Mahmut Peşin'in de bulunduğu toplantıda Ak Parti Merkez İlç Başkanı Mehmet Ali Şafak şunları söyledi: "Bizim inancımızda ve Partimizin tasavvurunda siyaset; milletin değerlerini ayakta tutmak, bu değerleri daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımak için yapılır.

Milleti merkeze alan ve bu anlayışla siyaseti hizmet aracı olarak kullanan bir yapıya inanıyoruz. AK Parti Niğde Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantılarımızı her hafta bir beldemizde yapma kararı aldık. Daha önce Sazlıca ve Değirmenli beldelerimizde de bu toplantılarımızı yaptık. Bugün de Yıldıztepe ve Hacıabdullah Belde Teşkilatımız ile birlikte Yıldıztepe Beldemizde bir aradayız.

Yıldıztepe ve Hacı Abdullah'ın sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunmak üzere milletvekillerimizle, il başkanımızla ve tüm Merkez İlçe yönetimimizle beraber yerinde sorunları çözmek ve istişare etmek üzere buraya geldik. Belediye başkanımız Hacı Güngör ve ekibi, gönül ve hizmet belediyeciliğini en güzel şekilde burada uygulamaktadır. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeniden yollara düşme vakti diyerek çıktığımız bu kutlu yolculukta, belde başkanımız Mehmet Altınoluk, belediye başkanımız Hacı Güngör'e başarılar diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim