Bor İlçesinde seçim çalışmalarının son gecesinde Ak Parti  önce Bor Belediyesi Halil Nuri Kültür Merkezinde toplandı. Burada  Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Milletvekillerinden Yavuz Ergun ve Selim Gültekin salonda bulunan partililere birer konuşma yaptılar. 

Daha sonra kürsüye Ak Parti Bor Belediye Başkanı Serkan Baran davet edildi. Serkan Baran burada konuşma yapmayacağını, salon ortamını beğenmedini,  kendisinin seçim bürosunda konuşma yapacağını belirterek partililer topluca tekrar salon yakınında bulunan seçim bürosuna gittiler. 

SERKAN BARAN'A AHMET ERMİŞ DESTEĞİ

Soğuk havada dışarıda bekleyen Ak Partiye daha önce bir salon toplantısında arkadaşları ile Serkan Baran'a destek veren MHP Bor eski ilçe Başkanı Ahmet Ermiş ve beraberindeki bir grup gençle alana girdi. Meşalelerle karşılanan grup alanda büyük sevinçle karşılandı. 

Ak Parti Seçim Bürosu önünde aday Serkan Baran; Ülkücülüğünden, milliyetçiliğinden şüphe etmediğim abilerim ve kardeşlerim bugün Bor Milliyetçiliğini ispat etmeye geldiler. Bu insanlar bize inandılar, güvendiler bize destek olmaya geldiler. Bize bu desteklerini sadece burada değil, sandık ta da gösterecekler. Şimdi tabi hava çok soğuk konuşulacak da çok şey var. Ben altı siyasete girmeyeceğim, beni kızdıramayacaklar, onların cevabını 31 Mart'ta vereceğiz. Allah yardımcımız olsun, hayırlısı ile bu işi bize nasip etsin" diyerek sözlerini tamamladı. 

MHP Eski İlçe Başkanı Ahmet Ermiş'te herkesin bir siyasi görüşü olduğunu, herkesin herkese saygılı olması gerektiğini ve kendisi gibi inanan ve doğruyu gören bu doğruya destek vermek için burada olduklarını açıklayan  kısa bir konuşma yaptı. Çalınan seçim şarkıları ve mehter marşı eşliğinde atılan sloganlarla bu seçimin yasaksız son gecesi de Ak Parti cenahında  böyle geçti. 


 
Editör: TE Bilişim