Ak Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Meclis Başkanlıklarını ziyaret etti.

Yaklaşık 1 ay önce kongreyle göreve gelen İl Başkanı Emrah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Niğde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Yönetimi, Meclis Toplantı Salonunda biraraya geldi.

Başkan Akdoğan; ‘’Öncelikle il yönetimine seçilen tüm arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tüm Ak Partililer olarak hep beraber birlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl bu kervanı hep beraber yürüttüysek bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz. İlimizin problemi olan bir şey varsa bu hepimizin ortak problemi demektir. Hepimiz problemlerin çözümü noktasında ortak bir çalışma içerisinde olmamızın gerekliliğini söyleyebiliriz. Belediye çalışmalarında otokontrol sistemi önemli, bunun için teşkilatımız göreceği eksiklikler hakkında  bizleri bilgilendirmeli. Yaptığımız her işi iyi olsun düşüncesiyle yaptığımızın bilinmesini istiyorum. Adil ve adaletli bir yönetim anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Hepimiz bir ekibiz. Hepimiz AK Parti ailesinin bir neferiyiz. Ülkemizin refahı saadeti için iktidar olarak çalışıyoruz. Siyasette ki var olma gaye ve amacımız ülkemize ve milletimize şehrimize insanımıza hizmet etmektir. Böyle bir sorumluluğumuz var yaptığımız işler kesinlikle önemli işler" dedi.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı ziyaret eden Ak Parti il yönetimi yaklaşık 1 saat süren istişarelerde bulundu.

Tüm teşkilatla tek tek tanışan Vali Kılıç daha sonra şu ifadelerde bulundu; ‘’ Görevine yeni seçilen Ak Parti ailesine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve başarılarının devamını diliyorum. Niğde’nin gelişmesinde bizlerin olduğu kadar sizlerinde büyük katkısı var. Ak Parti’nin her bir ferdine Niğde adına önemli görevler düşüyor, birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Bunun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Niğde Valiliği olarak ilimizin , ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin sorunlarına hızlı çözümler üretme, yeni projeler geliştirme, Türkiye  örnek olacak çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Amacımız Niğde’nin daha modern ve halkıyla birlikte kalkınan bir kent olmasıdır’’ dedi

Daha sonra il meclis başkanı Mahmut Peşin’i ziyaret eden Ak Parti İl Yönetimi meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mahmut Peşin’’ İl Meclis Başkanlığı olarak geçtiğimiz yıl ve bu yıl çok büyük hizmetlere imza attık. Köylerimizi şehir yapma projemiz hızlı bir şekilde ilerliyor. Köylerimize parke taşı döşenmesinden yollarının asfaltlaması, çöp toplama hizmetleri, spor sahaları gibi çok sayıda hizmetler yapıyoruz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretindeyiz. Ak Parti il yönetimine yeni seçilen herkese başarılar diliyorum’’ dedi

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ziyaretler hakkında şu ifadelerde bulundu; "Yaklaşık 1 ay önce kongremizi sonlandırarak teşkilat çalışmalarımıza hız verdik ve 2015 seçimlerinden büyük bir başarı sağlamak için çalışıyoruz. Bugün Niğde Valimizi, Belediye Başkanımızı ve İl Meclis Başkanımızı ziyaret ederek, hem bir tanışma yaptık hem de kurumlarımızın çalışmalarını daha yakından görme şansı yakaladık. Belediye Başkanımız, Valimiz, Meclis Başkanımız Niğde için çok büyük hizmetler yapıyorlar. Hepsinin koordineli çalışması Niğde’nin çehresini değiştirmeye başladı. Ak Parti belediyeciliğinin farkını hepimiz yaşıyor ve görüyoruz. Sayın Valimiz gerçekten Niğde’ye çok önemli katkılar sağladı. Yapılmaz denen birçok projenin gerçekleşmesine öncülük etti. İl Meclisimiz köylerimizi kent yapma yolunda büyük aşama kaydetti. Tüm bunlar halkımızın daha ferah ve huzur duyacağı bir ortamda yaşaması, Niğde’nin kalkınması için. Bizlerde iktidar partisinin Niğde temsilcileri olarak büyük bir gayret sergiliyoruz. Niğde’den 3 milletvekili çıkarma hedefimiz var. Bunu gerçekleştirmek Niğde’nin çehresini çok daha fazla değiştirecektir. Bizler hizmet partisiyiz, başkaları gibi sadece laf ve söylemde kalmayan, yapılamaz denilenleri yapan bir anlayışa sahibiz. Halkımızın bunları görüyor. 2015 seçimlerinde oylarını ona göre kullanacaklardır. Biz Niğde’nin daha da kalkınmasını, daha büyük hizmetler almasını istiyor ve bunun için çalışmalar yapıyoruz. Ziyaretlerde bizleri ağırlayan sayın Valimiz Necmeddin Kılıç’a, Belediye Başkanımız sayın Faruk Akdoğan’a, İl Meclis Başkanımız sayın Mahmut Peşin’e çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Editör: TE Bilişim