Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah ÖZDEMİR yeni il yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

 

 

         Salı günü Genel Merkez tarafından yeni yönetim kurulunun onayını aldıklarını belirten Özdemir şunları dile getirdi;

 

’’ 11 Eylül 2013 tarihinde Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın atamasıyla birlikte görevime başladım. Görevi devraldıktan sonra yeni Yönetim Kurulu Listemizi oluştururken Genel Merkezimizin beklentilerine uygun ve yerel bazdaki sosyal yapımızı temsil edebilecek donanımlı, şehrimize en iyi hizmeti verebilecek kişileri kadroya almaya gayret ettim. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan güçlü, donanımlı, kaliteli bir kadro oluştu. Partimizin değerlerini temsil edebilecek, STK temsilcilerinden esnafına, emekli eğitimcilerden işadamlarına, ev hanımlarına  kadar toplum tarafından kabul görecek kişilerle Ak Parti Niğde İl Yönetim Kurulunu oluşturduk’’dedi.

 

Yeni yönetimden beklentilerin çok olduğunu ve bunlara cevap verebilecek bir kadro oluşturulduğunu dile getiren Özdemir ;’’Amacımız Ak Parti’yi Niğde’mizde en doğru şekilde temsil edebilmek ve Genel Merkezimizin Politikaları doğrultusunda çalışmalar yapmaktır. Niğdemizin  gelişmesi, kalkınması, hükümetimizin verdiği hizmetlerden en yüksek oranda yararlanmasını sağlamak en büyük hedefimiz olacaktır. Bunun için yaklaşan yerel seçimlerde bizlere büyük görevler düşüyor. 2009 yılında Ak Belediyecilikle tanışan Niğde, Belediyecilik hizmetlerinin diğer belediyelerden farkını gördü. Niğde Merkez başta olmak üzere ilçe ve diğer belediyeleri de kazanmak için üstün bir çalışma temposu sergileyeceğiz.

 

Niğde halkına güzel hizmetler kazandırarak onların hayır duasını almak, yaşadığımız şehrin modern bir kent ve büyüyen bir il olması için elimizden gelen gayreti sarfedeceğiz’’ dedi

 

Daha önce Partimize hizmet eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum diyen Özdemir konuşmasını şöyle tamamladı.

 

‘’Partimiz kurulduğu günden bu yana üyesinden başlayıp en üst kademesine kadar görev almış, çalışmış, emek sarfetmiş herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Partimizin bu konuma gelmesinde onların hizmetleri asla unutulamaz. Bizlerde onlardan aldığımız bayrağı daha ilerilere götürebilmek ve Ak Partiye, Niğde halkına layık çalışmalar yapabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Listeye giremeyen kardeşlerimizin de Partiye olan sevgilerinin, hizmetlerinin devam edeceğini biliyorum. Yönetimde olalım ya da olmayalım, amacımız ülkemizin ve şehrimizin gelişmesidir. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan yaşadığımız ortamı en iyi hale getirmek için imkanları en doğru şekilde kullanabilmektir. Bu vesileyle şimdiden görev alan İl Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyor, birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağımızı ifade etmek istiyorum.’’ dedi.

 

 

Ak Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu:

Emrah ÖZDEMİR (il Başkanı)  

Muhammed Bilal ÖZENÇ

Ramazan DEMİRBİLEK

Figen ERİŞ

Nesrin TENGİROĞLU

Erdeniz ULUTAŞ

Harun Reşit ORHAN

Raci Tamer ERDEM

İbrahim Abidin ÖZKAN

Ali ÇETİN

Sebahattin ALBAYRAK

Nurcihan ÖZBEK

Yahya DÖKMETAŞ

Sebahattin ECEMİŞ

Ahmet DEMİRKOPARAN

Aslan GEZİCİ

Orhan ÖZBEK

Abdullah ÖZÇELİK

Sedat ÇAĞLAR

Ulviye KESER

Tuncay TEKİNARSLAN

Bülent BAYDOĞAN

Hasan DERİNÖZ

Okay ERDOĞDU

Ahmet GÜNEY

Can DEMİRYEL

Mevlüt ŞAHİN

Esin UZUN

Remzi BAHAR

Ayişe IŞIK

Ali Dede TEKİN

Songül ÇALIŞKAN

Cumali ÇEVİK

Cumali DOĞAN

Arzu TORUN

Mesut AKBULUT

Nurettin VURAL

Harun KARAER

Gülhan ÇELİK

Mustafa ÜNSAL   

 

Editör: TE Bilişim