Ak Parti il Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti.



Ak Parti  Niğde İl Danışma Toplantısı Niğde Kültür Merkezinde yapıldı. 


Daha önceden Niğde İl Başkanlığı binasında yapılan danışma toplantıları bu sefer Niğde Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Ak Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarının ve partililerin  kalabalık şekilde  katıldığı toplantıda İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, İl Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdiler.

Yapılan konuşmalarda  herkes kendi sorumlu olduğu alan hakkında teşkilat çalışmalarını ve faaliyetlerini anlattı, yapılan operasyon başta olmak üzere,  gündemin önemli konuları hakkında değerlendimelerde bulundu.

İl Başkanı Emrah Özdemir önce gündemi değerlendirdi, özetle şunları dile getirdi;

‘’ Sayın Başbakanımıza kadar uzanması planlanan bir takım kirli oyunlar sahneleniyor. Yolsuzlukla mücadele eden başbakanımıza en çirkin iftirayla yaklaşarak zayıflatmaya, itibarsız hale getirmeye çalışıyorlar. Başbakanımızın bu konudaki samimiyetine sonuna kadar inanıyor ve bu kirli oyunların perde arkasını ortaya çıkaracağına olan inacımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

Biz biliyoruzki yolsuzluk bu işin sadece kılıfıdır. Son 10 yılda ülkemizde sadece faizlerin düşmesiyle 642 Milyarlık bir kazanç sağlanmış, ekonomik istikrara paralel olarak dev projeler gerçekleştirilmiş ülkemiz dünyada saygın bir konuma getirilip söz sahibi olması sağlanmıştır.

Çirkin tuzağı kuranlar elbette bu tuzaklarının altında kalacak ve gerekli cevap Milletimiz tarafından sandıkta verilecektir. 2023 hedefimize ulaşmamızı engellemeye çalışanlara fırsat vermeyerek, tüm oyunları bozacağız’’ dedi

Gündemle ilgili konuşmanın ardından teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mart 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı Faruk Akdoğan’ın seçilmesinin ardından çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Özdemir, İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için gerekli raporların hazırlandığını ve Genel Merkeze gönderildiğini, bu bölgelerdeki adayların da Genel Merkez tarafından yapılacağını ifade etti.

Niğde Milletvekili Ömer Selvi ise 
Niğde’ye yapılan hizmetlerden birçoğunu ayrıntılı bir şekilde anlattı. Ak Parti hükümetinin tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimize de büyük hizmetleri olduğunu ifade eden Selvi; Yeni devlet hastanemize ek olarak inşa edilecek 100 yataklı ek hizmet binamızın girişimlerini bakanlık nezdinde gerçekleştirdik.Yine yenilenecek olan ve yeniden insa edilecek olan aile sağlığı merkezlerimiz için bakanlikla görüşmelerimiz devam etmekte. Eğitim alanında yapmış olduğumuz rekor derslik sayıları ve yaklaşık 13 Milyon TL maliyetli Bor İmam Hatip lisemizin programa alınması ile birlikte inşallah eğitim alt yapımıza ilişkin eksiklerimizi hızla tamamlamış oluyoruz .Ulaştırmadan, Bayındırlığa, Özel idaremizin calışmalarından Tarım il Müdürlüğümüzün yenilenecek ek hizmet binasına kadar bir çok alanda ilimize yatırımları getirmeye devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan ilimize aktarılan rekor düzeyde ödenekler var. Şu an yapımı tamamlanan 550 kişilik yurt binamızın yanında 1000 kişilik yine KYK yurdumuzun inşa edilmesi için son aşamaya geldik..."dedi. 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da önümüzdeki seçimin önemine dikkat çekerek, ’Ülkemiz şu anda önemli bir süreçten geçiyor. Hassas bir süreci hep beraber görüyor, izliyor ve takip ediyoruz. 11 yıllık AK Parti döneminde değişik entrikalar hep karşı karşıya kaldık ve hepsinde de halkımızın dediği oldu. İnşallah bu dönemde de milletimizin dediği olur, milletimizin önü açık olur. Genel Başkanımızın ve Partimizin önü açık olur. Bizim dualarımız hayırdan yana. AK Parti döneminde bu tür oyunlar hep tersine çevrilmiştir. Seçim süreci içerisinde teşkilat mensupları olarak adaylar olarak sıkılmadık el bırakmayacağız.  Çalmadığımız kapı bırakmayacağız. 30 Mart Türkiye'miz için bir milat olacak" şeklinde konuştu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek'inde birer konuşma yaptığı toplantıya 
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı belirtildi ve kutlama telgrafı okundu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kavaklıoğlu, teşkilat olarak 2014 yerel seçimlerinden başarıyla çıkacaklarından şüphesi olmadığını dile getirdi.

Daha toplantı basına kapalı olarak devam etti.


Ak Parti Niğde İl Teşkilatının yaptığı toplantı gerek yoğun katılım, gerekse organizenin düzeni açısından partililerden tam not aldı. 

Üst katta bulunan Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri " Büyük Usta'ya teşekkür ederiz, birlikte 2023'e el ele " yazılı pankart astılar. 

Ülke gündemini işgal eden, rüşvet operasyonunun Ak Parti'de bir kenetlenme meydana getirdiği görüldü. 

Toplantının devam ettiği sırada ise TGB'li gençler Ak Parti İl Binasına pankart astılar. (TIKLAYIN)



Editör: TE Bilişim