Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen ve Yönetim Kurulu üyeleri  yedekler dahil istifa etti. 


Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen,  asıl  ve yedek olmak üzere bütün  Yönetim Kurulu Üyeleri  istifa etti. 



Bu gün akşam saatlerinde Niğde'den sorumlu  Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz'ünde  olduğu  toplantının ardından alınan karar gereği yaklaşık bir yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve yönetim kurulu üyeleri yedekler dahil tamamen istifa etti.


Edindiğimiz bilgi ve iddialara göre; İl Başkanı Ahmet Özmen'in samimi bir ortamda Ak Parti'ye yakın bazı gazetecilere partide sorun olan  kişileri, görevini yerine getirmeyenleri,  aksayan yönleri,  samimi ve   doğru şekilde  öz eleştiride bulunduğu, kıral çıplak demeye getirdiği bu  sohbetinin   gizli  konuşma ses kayıtlarının You Tube sitesinde yayınlanmasının etkiliği olduğu iddia ediliyor. 


İstifa eden ve ismini açıklamayan yönetim kurulu üyelerinden birisi sitemize yaptığı açıklama da  "NİĞDE'de bir kez daha BARONLAR" kazandı" dedi.  

Niğde Ak Parti'de 10 yıldır süren BARON saltanının ve bu saltanatın belden aşağı siyasetinin bu gün olduğu gibi çok kişiyi öğüttüğünü  ve bundan sonra da aynı BARONların farklı davranmayacağını bu sürecin devam edeceğini ve Ak Parti'nin bu BARONLARdan kurtulması gerektiğini  belirti. 

Niğde siyasetindeki  bu BARONLAR kim? 


Geçtiğimiz yıl 29 Nisan 2012 tarihinde Ak Parti Niğde 4. İl Olağan Kongresinde 273 delegenin 237'sinin oyu ile il başkanı seçilen Ahmet Özmen ve Yönetimi şu isimlerden oluşuyordu. 

Seher Açıkgöz, Mesut Akbulut, Remzi Bahar, Şükran Bayrakçı, İsmail Bilgiç, Refika Nur Coruk, Songül Çalışkan, İrfan Çalışkan, Cumali Çevik, Kadir Emrah Demiç, Can Demiryel, Mustafa Dikyuva, Cumali Doğan, Ertuğrul Doygun, Okay Erdoğdu, Sümeyye Erten, Ayşe Gökler, Ahmet Güney, Ayşe Işık, Ayşe Kamer, Harun Karaer, Fatih Karahan, Duran Koçkesen, Ali Korkunç, Erdal Niğdelioğlu, Hüseyin Özdamar, Emrah Özdemir, Saffet Öztürk, Mahmut Peşin, Ali Sayın, Mevlüt Şahin, Hikmet Şeker, Recep Şentürk, Ahmet Takyan, Ali Dede Tekin, Esin Uzun, Nurettin Vural, Murat Yenel, Adnan Yıldız


Sitemizden haber, fotoğraf ve metinlerin internet sitelerinde yayınlanmak üzere alınması,  başka internet sitelerine  dağıtılması yasaktır. 

Editör: TE Bilişim