Geçtiğimiz hafta Ak Parti Niğde İl Başkanlığı görevine getirilen Emrah Özdemir ilk mesajını yayınladı. 

İl Başkanı Özdemir yaptığı açıklama da ;
  Sevgili Niğdeli hemşehrilerim ve değerli yol arkadaşlarım sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor, yeni öğretim yılımızın evlatlarımıza ve onların geleceğini inşa etmekle mükellef siz büyüklere ve topyekün ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.


Değerli hemşehrilerim, malumunuz geçtiğimiz hafta içinde AK Parti İl Başkanlığı emanetini teslim aldım ve Sayın Genel Başkanımız tarafından parti genel merkezimizin takdiri ile göreve getirildim. Öncelikle bugüne dek görevlerini samimiyet ve liyakat ile yürüten ve partimizin bugünlere taşınmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalardan, üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor birikim ve tecrübelerinden her aşamada yararlanmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.


AK Parti teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizler Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebalı Hazretlerinin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın!”  anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcileriyiz.


Değerli hemşehrilerim, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sizlerin de desteği ile ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Ulaştırmadan haberleşmeye, eğitimden sağlığa, bayındırlıktan adalete birçok alanda çok önemli gelişmeler yaşandı. Doğal afetlere karşı, çiftçilerimizi korumak üzere, ilk defa Tarım Sigortası uygulaması başlatıldı. Tarım Sigortası emeklilerinin sahip olduğu sağlık imkanlarından anne ve babalarının da yararlanabilmeleri sağlandı. Çiftçimizin, esnafımızın prim oranları yüzde 40'tan yüzde 35,5'e kadar çekildi. Daha önce sadece işçilere verilen emzirme yardımından artık çiftçi ve esnafımızın da yararlanabilmesini sağlayan kanun hayata geçirildi. 10 yılda 18 büyük HES, 232 baraj ve büyük gölet inşa edildi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığıyla 81 il, 800 ilçe ve 2 bin 682 şantiyede, 594 bin 785 konut üretildi. Cumhuriyet'in ilanından 2002'ye kadar yapılan bölünmüş yol miktarı 6 bin kilometre iken AK Parti iktidarı ile birlikte 2002'den 2013'e kadar yaklaşık 24 bin kilometre bölünmüş yol halkımızın hizmetine açıldı.


Yine Niğde’mizde gerek Milletvekillerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ilimize aktarılan ödenekler gerek belediye çalışmaları gerekse özel idaremiz marifeti ile köylerimize götürmüş olduğumuz hizmetler hepinizin malumu. Belediyecilik alanında çok önemli altyapı ve üstyapı çalışmaları hayata geçti. İl Özel İdaremizin gayretli çalışmaları nihayetinde neredeyse kanalizasyonu olmayan köyümüz, kasabamız kalmadı. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan göletlerle köylerimizin sulama suyu problemlerini büyük ölçüde aştık ve aşmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimizin üstün gayreti neticesinde Altunhisar ve Çamardı ilçelerimizde TOKİ projelerimiz ihale edildi. Yine Yeşilgölcük, Kemerhisar Beldelerimiz ile Bor ilçemizde devam eden süreçler söz konusu. Ketençimen olarak bildiğimiz yolun ihalesi yapıldı. Hem yolcu hem de yük taşımacılığı yapabilecek hızı 180 km’ ye kadar çıkabilen hızlandırılmış tren projemizin sinyalizasyon çalışmaları devam etmekte. KOP kapsamında ilimize aktarılan ödeneklerle birlikte son birkaç ayda ilimiz SODES, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  Kültür ve Turizm Bakanlığı vasıtası ile kendi bölgesinde rekor düzeyde ödenek aldı.


Değerli hemşehrilerim; değerli dava arkadaşlarım, AK Partinin kurulmasıyla başlayan ve  kademe kademe bugüne ulaşan bu kutlu yürüyüş bundan sonra da yoluna devam edecektir  Niğde’mizde bizler  Ak Parti teşkilatı olarak;  Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimiz,   İl Genel Meclis Başkanımız ve  üyeleri  ile birlikte  bir vücudun farklı azaları gibiyiz. Her bir azamız hep birlikte Niğde’mizi bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz inşallah.


Ben bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli hemşehrilerimi tekrar saygıyla selamlıyor sizleri Allah’a emanet ediyorum.


Editör: TE Bilişim