Ak Parti'de mevcut başkan Mahmut Peşin'in görevinden ayrılmasının ardından İl Başkanlığı görevine daha önce Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan, son dönem Ak Parti'den il genel meclis üyesi seçilen bu görevi yürüten Ömer Kılıç İl Başkanı olarak atandı. 

Ömer Kılıç sosyal medya hesabından Ak Parti Niğde İl Kongresinde aday olması talimatlandırılması konusunda açıklama yaptı. 

Değerli Niğdeli hemşehrilerim ve AK Partimizin her kademesinde görev yapan değerli dava arkadaşlarım,

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi tarafından İl Başkanlığı Kongresi’nde aday olmam talimatlandırılmıştır.

Kurulduğu günden bu yana üyesi olmaktan ve çeşitli kademelerinde görev yapmaktan onur duyduğum AK Parti kongresinde delegelerimizin iradeleriyle İl Başkanı olarak seçildiğim takdirde şimdiye kadar olduğu gibi bundan böylede kimseyi ayrıştırmadan ilimiz ülkemiz, partimiz ve tüm insanlık için, ayrım yapmaksızın partimizin her kademesinde görev alan teşkilat mensuplarımız ve dava arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile şahsıma bu onurlu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımıza, AK kadrolarımıza ve Niğdeli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Ömer KILIÇ

AK Parti Niğde İl Başkanı

Ömer Kılıç özgeçmişi

Ömer Kılıç kimdir? 

10.04.1982 NİĞDE Doğumluyum. İlkokul -Ortaokul-Liseyi Niğde de Tamamladıktan Sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü Bitirdim.

Niğde de Doğalgaz Ve Mühendislik Hizmetleri ve inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyim. 

2007 yılından itibaren AK Parti Gençlik Kollarında aktif görev aldıktan sonra Merkez ilçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 24 Kasım 2013 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak atandım. 5. Olağan İlçe Kongresinde tekrar merkez ilçe başkanı olarak seçildim. 2019 Yerel seçimlerde İl genel meclis üyeliğine seçildim.

2015 yılında İlim Yayma Cemiyeti Kurucu Başkan Yardımcısı olarak Niğde’de kurulmasına vesile olduk.

Evli Ve 3 Erkek Çocuk Babasıyım.

Editör: TE Bilişim