AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ve Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın’dan oluşan AK Parti Niğde Heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İç Anadolu Bölgesi milletvekilleri ve başkanları istişare toplantısına biraraya geldiler.



AK Parti Genel Merkezi'ndeki, İç Anadolu Bölgesi'ndeki Aksaray, Ankara, Çankırı, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinin milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları ile il koordinatör milletvekilleri ve parti yöneticileriyle kahvaltılı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Kavaklıoğlu proje, sorun ve ihtiyaçlarını aktardı

Erdoğan'ın Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz milletvekilleriyle yaptığı toplantıların ardından 4. bölge toplantısı olan İç Anadolu milletvekilleriyle buluşmasında ülke gündeminin yanı sıra İç Anadolu bölgesindeki illerin durumu ve sorunları da masaya yatırıldı. Niğde ile ilgili sorun ve ihtiyaçlara ilişkin sunumu AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu gerçekleştirdi. Kavaklıoğlu, enerjiden yaşanan sıkıntılardan, Niğde’nin proje, ihtiyaç ve sorunlarına bazı önemli noktaları aktarırken toplantıda Milletvekili Ömer Selvi de söz alarak düşüncelerini iletti.

Başbakan Erdoğan’a enerji konusunda bir dosya ileten AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen de değerlendirmesinde “İlimizin sorunları hakkında Sayın Başbakanımıza bilgiler verdik. Özellikle enerji alanındaki sorunları hem Enerji Bakanımıza hem de Sayın Başbakanımıza birebir ilettik. Bulduğumuz her platformda ilimizin bütün sorunlarının çözümü noktasında AK Parti ailesi olarak birlik olup çözüm arayışlarımız sürmektedir” dedi. 




















Editör: TE Bilişim