Niğde Gençlik Kolları Nevşehir’de siyasi ve hukuk işleri toplantısı katıldı.


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşler Bölge Toplantısı 15-16-17 Şubat 2013 tarihleri arasında Nevşehir’de yapıldı. Toplantıya Niğde’den Gençlik Kolları İl Başkanı H. Emre Kesek, AK Parti Niğde Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki işler Başkanı Recep Demirağ katıldı. 


14 İl Gençlik Kolları Başkanlarının ve Siyasi hukuki İşler başkanlarının katıldığı toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı sayın Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, AK Parti Gençlik Kolları Siyasi ve Hukiki İşler Başkanı Emre Çalışkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.


GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI ZAFER ÇUBUKÇU

Bölge toplantısında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukcu, Türkiye siyasetinde ve AK Parti nezdinde gençliğin yeri kapsamında konuşma yaptı ve teşkilatın gençlikten beklentilerini sıraladı.


BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Mehmet Ali Şahin ise artık Türkiye’nin, başörtülü kızların değil, onların okuma hakkını engelleyenlerin cezalandırıldığı bir ülke haline geldiğini ifade etti.


AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin büyük hizmetler aldığını örneklerle anlatan Şahin, diğer iktidarlarla aradaki farkı gören milletin, AK Parti'ye desteğinin artarak devam ettiğini kaydetti. Mehmet Ali Şahin konuşmasında şunları dile getirdi: “Şu anda üniversite kapılarında inancı gereği başını örttüğü için kapıdan çevrilen kızlarımız, rahatlıkla okullarına, üniversitelerine girebiliyorlar. Hiçbir yasal düzenleme, kanun değişikliği, anayasa değişikliği yapmadık. Hatta iktidarımızın ilk yıllarında böyle bir önergeyi Meclis gündemine getirdiğimiz için kapatma davasıyla muhatap olduk, ama şimdi iş kendiliğinden düzeldi. 2010 yılındaki Anayasa değişikliğinde 26 maddeye verdiğiniz destek ile Türkiyemizin önü açılmıştır. Türkiye, artık bir cendere içerisinde değildir. Temel hak ve özgürlüklerin daha da genişlediği bir ülke haline gelmiştir. Başörtülü olarak sınıfa girdiği için fotoğrafını çekerek onu taciz etmeye çalışan profesör, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ceza almıştır. Artık Türkiye, başörtülü kızlarımızın değil, onların okuma hakkını engelleyenlerin cezalandırıldığı bir Türkiye haline gelmiştir.” 


EMRE KESEK DEĞERLENDİRMESİ 

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek, “Siyasi ve Hukuki işler başkanları bölge toplantısı çok verimli geçtiğine inanıyorum. 14 il başkanlarıyla koordineli bir şekilde kamp gerçekleştirdik. Toplantı sonrasında Nevşehir Gençlik kolları tarafından gezi düzenlendi ve bu geziye katıldık” dedi.






Editör: TE Bilişim