14 Mayısta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekilleri seçimlerinde, AK Parti’den aday adayı olan 43 kişi için temayül yoklaması yapıldı.

Saat10:00’da başlayan temayül yoklaması 16:00 itibariyle sona erecek. Nar Sosyal Tesislerinde yapılan temayül yoklamasında, AK Parti teşkilatlarında aktif görev almış belediye başkanları, il genel meclis başkan ve üyeleri, il, ilçe yönetimlerinin de aralarında olduğu 1000 kişi oy kullanacak.

AYDOĞAN: “TEMAYÜL YOL GÖSTERİCİDİR, 3 - 0 BEKLİYORUZ”

AK Parti Niğde İl Başkan Vekili Nuri Aydoğan, temayül yoklamasının kesin sonuç değil, bir yol gösterici olduğunu ifade ederken, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Niğde’de 3 milletvekili çıkartmak istediklerini söyledi.

Aydoğan, “Şu anda 43 tane aday adayımız var. Aday adayı temayülü için genel merkezimizden gelen bir komisyonumuz var. Onların nezaretin de temayül yapmaya çalışıyoruz. Teşkilatlarımız oylarını kullanıyorlar. En makul kimse, kimin kısmetinde varsa, üç tane aday olacak. Ancak şunu belirteyim ki temayül nihai karar değil, genel merkezinin bize ifade ettiği gibi temayül yol göstericidir diyor. Bunun aday olma yolunda bir etken olduğunu söylüyorlar. Bizi son derece mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Tüm aday adayları, kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Bu seçimde üç sıfır yapmayı hedefliyoruz” şekline konuştu.

Temayül yoklaması, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Çamardılılara yeni hastanenin ardından doğalgaz müjdesi Çamardılılara yeni hastanenin ardından doğalgaz müjdesi
Editör: TE Bilişim