AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı hız kesmeyerek çalışmalarına devam ediyor.

 

AK Parti Merkez ilçe teşkilatı seçim süreçin de olmamalarına rağmen belde ve köy teşkilatlarını gezerek toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

 

Bu hafta teşkilat toplantısını Edikli'de yapan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı 40 kişilik ekibiyle Edikli teşkilatıyla  bir araya gelerek Edikli için görüşmelerde bulundu.

 

Toplantıda Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör; merkez ilçe teşkilatıyla beraber Edikli'de olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Önümüzde yakın bir seçim olmamasına rağmen Edikli teşkilatımızla bir araya gelip hasbıhal ederek belde,köy ve mahalle teşkilatlarımızın AK Parti için ne kadar önemli olduğunu vurguluyoruz dedi.

 

 

Başkan Güngör konuşmalarına devam ederken; AK Parti için teşkilatlar kılcal damarlar gibi önemi büyüktür.

 

 

Herhangi bir damarımızda meydana gelen aksaklık bütün vücudu etkileyeceği için bütün teşkilatlarımızın çalışması  AK Parti'yi diri tutacaktır. Dünya'da benzeri görülmemiş bu teşkilatlanma yapısı AK Parti'nin gücüne güç katmakta  ve diğer ülkelerdeki partiler tarafından araştırılarak kopyalanmaktadır. 

 

 

Bizler AK Parti temsilcileri olarak sadece ulusal değil uluslar arası bir vizyon sunmaktayız dedi.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Edikli'de yapılan teşkilat toplantısının çok verimli geçtiğini belirterek, haftalık toplantılarımızı bundan sonrada beldelerimizde gerçekleştirmeye devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı. 

 

 



 

 

Editör: TE Bilişim