AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri, partinin kuruluşunun 14. yılı dolayısıyla eskiden görev yapan il başkanlarını ziyaret ettiler.

Partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan ve Ak Parti’nin bugünlere ulaşmasında büyük gayreti olan il başkanlarını ziyaret eden yürütme kurulu, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundular.

İşleri dolayısı ile il dışında olanlar telefonla aranarak partinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

Niğde’de bulunan Faruk Akdoğan, Ahmet Özmen, Bülent Küçüktuna, Muzaffer Şahiner ziyaret edildi.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "AK Partinin Kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos nedeniyle ilimizde daha önce il başkanlığı yapan ve partimiz kurucusu olan Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ettik" dedi.

Partinin kuruluşunda yer alan kadroların AK Parti davasına şevk ve heyecanla sahip çıktığını kaydeden İl Başkanı Özdemir, "AK Parti il yürütme kurulu olarak partimizin kuruluşunun 14. yıl dönümünde partimizin kurucusu aynı zamanda hem de il başkanlığı yapmış her kademesinde görev almış daha öncede yıllar boyu bu hizmet içerisinde bu dava için çalışmış başkanımızı ziyaret etmek istedik. İlk ziyaretimizi de başkanımıza yapıyoruz bugün 13 - 14 yıllık bir iktidarımız var. Hala yapılan seçimlerden birinci parti çıkabiliyorsak burada en büyük işi en büyük hizmeti Sayın başkanlarımız yapmışlar bizleri bu günlere hazırlamışlar. Kendilerine minnettarız.  Bu gibi zor dönemler zor yıllar 13  -14 yıllık bir iktidar kolay olmuyor. Bence çok büyük bir emek harcamak gerekiyor. Bu emekte kuruluşumuzun hatta daha öncesinin Sayın Başkanlarımızın emeğiyle olmuş ve 14 Ağustos 2015 de 14. yılımıza girmiş olacağız.  Yarın partimizin kuruluşunun 14. yılını kutlayacağız. Bunu da eski il başkanlarımızla kutlamak istedik.  Yarında inşallah Başbakanımızın katılacağı bir toplantı olacak biz oraya gitmeden önce il başkanlarımızı ziyaret etmek istedik. Kendilerine bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Halada bize destek oluyorlar her konuda ne zaman istersek bizde yanlarındayız her zaman destek oluyorlar sağ olsunlar. Şimdiye kadar emeklerinden dolayı şimdiki desteklerinden dolayı teşekkür etmek istedik bu vesileyle kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden ve daha önce görev alan il başkanları kendi dönemlerinden örnekler vererek gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.


Editör: TE Bilişim