Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personeline AK Parti Niğde İl Kadın Kolları'ndan destek geldi. AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı, sağlık çalışanlarına destek olmak için evde hazırladıkları ikramları Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teslim etti.

AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur'un önderliğinde il yönetim kurulu üyeleri evlerinde poğaça, kek, börek ve pasta yaparak, "iyi ki varsınız" etiketi basılı ikramları sağlık çalışanlarına ilettiler.

AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur; "Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü ile mücadelede en önemli görevi üstlenen sağlık çalışanlarımızın yanında olmak için, Kadın Kolları olarak ikramda bulunmak istedik. Kimi zaman evlerine gidemediler, ailelerinden uzakta kaldılar, gerçekten haklarını ödeyemeyeceğimiz bir fedakârlık yapıyorlar. Yemek yemeye dahi fırsat bulamadıkları zamanlar oldu. Bizler evde hazırladığımız ikramları sağlık çalışanlarımıza ileterek onlara destek olmak istedik. Bu süreçte hastalığı sebebi ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, fedakarlıkları sebebiyle hepsine bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami özen göstererek onlara daha çok yardımda bulunabileceğimizi hatırlatarak çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim