Konaklı Kasabası, Hüyük Mahallesi kadınları AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve İl Kadın Kolları teşkilatına iade-i ziyarette bulundular.


 Hüyük Mahallesi kadın kolları temsilcisi Huriye Bata ve misafirlerini karşılayan Atıcı: “Kadınlar, bu toplumun enerjisi, heyecanı ve toplumu geliştiren en önemli gücüdür. Kadınlarımız ülkemizin refahı ve hızla kalkınması açısından hayatın her alanında rol almalıdır. AK Parti olarak kadınlarımızın siyaset içerisinde aktif rol almalarını destekliyoruz. Çünkü kadınlarımız sevginin, şefkatin, özverinin simgesidir ve bu özellikleri ile siyasete farklı bir bakış açısı katacaklardır. AK Parti il teşkilatı olarak çalışmalarımız hızla devam ediyor ve kadın kolları olarak mahalle ve ev ziyaretlerimizde kadınlarımızla bir araya gelerek onlarla iç içe olmaya devam ediyoruz. Hüyük mahallesinde gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretten hemen sonra iadeyi ziyarette bulunan mahalle temsilcimiz ve gönül bağı kurduğumuz kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Heyet adına söz alan Ayşe Kökyörük: “Öncelikle ilginiz ve samimiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Mahallemize gelerek, her birimizle tek tek sohbet ederek bizleri onurlandırdınız. Bence hükümetimizin gücü, halkına önem vermesi, iyi dinlemesi ve değerlendirmesinden kaynaklanıyor. Eskiden sesimizi duyuramıyorduk, kimse de bizleri dinlemek için gelmiyordu. Artık devletimizi çok yakınımızda hissediyoruz, mahallemizde ki ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız artık her türlü sağlık hizmetinden rahatlıkla faydalanıyor. Özürlü kardeşlerimiz, dul arkadaşlarımız devletimizin verdiği maaşlarla geçimini sağlayabilir hale geldi. Sizlere, tüm AK Parti teşkilatlarına ve Hükümetimize bizlere verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.



Editör: TE Bilişim