Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri Niğde Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Ticaret Borası Başkanı Zafer Uyanık ile istişarelerde bulundular.

İl Başkanı Emrah Özdemir ziyaretteki amaçlarının, Niğde’nin gelişmesine katkı sağlayabilecek konular hakkında fikir alışverişi olduğunu belirtirken şu ifadelerde bulundu.

‘’Bugün Ticaret Odası Başkanımız Şevket Katırcıoğlu ve Ticaret Borsası Başkanımız Zafer Uyanık ile bir toplantı gerçekleştirdik. Niğde’nin sanayi anlamında gelişmesi, yatırımcıların Niğde’yi tercih etmesi gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Bu tür istişareleri artırarak devam ettireceğiz. Niğde’mizin en önemli birimlerinden bir tanesi Ticaret Odası. Siyasi anlamda bizden taleplerini ilettiler ve çözüm konusunda neler yapabiliriz diye bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlerde Niğde’nin gelişmesine katkı sunacak konular hakkında bilgiler aktardık. Karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk. Amacımız Niğde’mizin daha kalkınabilir hale gelmesi, büyümesi için önünde bulunan engeller neler bunların değerlendirmesini yaptık. Bir sinerji oluşturarak adımlarımızı daha hızlı atmak amacındayız. Bu tür ziyaret ve çalışmalarımız devam edecek inşallah’’ dedi.

Şevket Katırcıoğlu,  Ak Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çok verimli bir toplantı olduğunu Niğde’nin gelişmesine katkı sağlayacak konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.

 
Editör: TE Bilişim