Ak Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na destek vermek için İl il dolaşarak destek isteyen Kocaelili Erol Özsavcı Niğde’ye geldi.

 Kendine ait arabayı Başbakan ve Ak Parti’nin fotoğraflarıyla süsleyen Özsavcı, 7 Haziran seçimlerini Türkiye’nin bir dönüm noktası olduğunu kabul ederek Ak Parti’ye, başbakana ve Cumhurbaşkanına destek olmak amacıyla Türkiye turuna çıktığını söyledi.


  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Adayı olan dönemin Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’a da destek olmak amacıyla de destek turu yaptığını hatırlatan Özsavcı neden böyle bir yolu seçtiğini de şu şekilde açıkladı: “ Ak Parti iktidarından önce Türkiye’nin durumunu hepimiz biliyoruz. Hayat pahalılığı, işsizlik, enflasyon, siyasi kavgalar, güvensizlik ortamı. Türkiye’nin kaderi olmamalıydı. Ak Parti ve Sayın Recep Tayip Erdoğan ile birlikte Türkiye yeni bir döneme girdi. Olmaz denilenler oldu, yapılmaz denilenler yapıldı. Türkiye Artık Ortadoğu’da ve Dünya’da sözü geçen, Dünya gündeminde etkin rol oynayan büyük bir ülke haline geldi. Bütün bunlar bir inancın eseridir. Ak Parti ve Recep Tayip Erdoğan’a inanan ve güvenen millet, eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar birçok alanda çağ atladı. ”

  Özavcı: “Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar, hatta ne acıdır ki Türkiye’yi yönetmeye talip muhalefet partilerin Türkiye'nin geleceğine ve gelişmesine yönelik tek bir söylem ve proje sahibi olmaması, Ak Parti iktidarının ne kadar gerekli ve sürekli olması gerektiğini anlatması açısından fazlasıyla yeterlidir. Türkiye farklı etnik guruplarıyla, farklı siyasi değerleriyle bir bütündür. Bu ülkede yaşayan herkes, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçasıdır.kardeşçe yaşadığımız bu ülkede hepimizin amacı ve hedefi tek olmalıdır. Türkiye'nin daha fazla büyümesi ve gelişmesiyle, hedef bu ülke insanının hiçbir kimseyi ayırt etmeksizin mutluluğuysa, o halde bölünmek değil birleşmek gerekir.


  Bu dönemde destek turlarında 25 ile ulaştığını ifade eden Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise 52 ili gezdiğini belirtti.
  Özsavcı: “il ziyaretlerimizde halkla iç içe gelip sohbet ederek, Ak Partimizin geçmişte ve gelecekte neler yaptığını söylüyoruz” dedi.
  Özavcı Niğde ziyaretinin ardından Adana’ya doğru yola çıktı.

Editör: TE Bilişim